31. lokakuuta 2010

Sunnuntai

Tänään on syysloman viimeinen päivä...Olisin voinut olla lomalla pidempäänkin.
Vanhempani kävivät kylässä tänä viikonloppuna. Äiti ompeli minulle ihanat verhot keittiöön ja vielä innostui pesemään ikkunani. Nyt on hyvä ottaa talvi vastaan puhtaiden ikkunoiden ja uusien verhojen kera.

Itse innostui tekemään joulukortteja tänään. Sain jopa 7kpl tehtyä, sitten loppuivat tarvikkeet kesken. Jatkan niitä sitten myöhemmin...Ideana joulukorteissani tänä vuonna on itse ottamani tunnelmallinen valokuva.

Kuvia uusista verhoista laitan, kunnes löydän kamerani:)

27. lokakuuta 2010

Myöhästyneet kuvat




Mieheni syntymäpäivänä maanantaina piti herätä aikaisin klo 05.00 keittämään kahvia ja antamaan lahja. Ostin hänelle tällaisen Orientin kellon. Hän oli tyytyväinen.

Kakkua en valitettavasti ehtinyt leipomaan ja mitäpä sitä suotta kun emme ole niin persoja sen suhteen. Meiltä kahdelta kuitenkin jäisi lopulta syömättä suurin osa siitä...
Ostin siis valmiita mokkapaloja. Nam, maistuivat nekin hyvältä:)

24. lokakuuta 2010

Lomaviikko...



Tänään alkoi 7 päivän lomaviikko. On sitä odotettukin.
Loman kunniaksi huomenna miehelläni on syntymäpäivä ja pääsen itse hammaslääkäriin poistattamaan viisauden hammasta, joka on ollut riesanani tänä syksynä...

Laitan huomenna kuvia syntymäpäivälahjasta:)

20. lokakuuta 2010

Olohuone



One day off

Se on välillä tyydyttävä näihin yhden päivän vapaisiin kolmivuorotyöläisenä. Ensimmäinen vapaapäivä menee yleensä siivotessa ja täyttäessä jääkaappia ruokaostoksilla.

Nyt olin ahkera ja imuroin eilen aamuvuoron jälkeen, jottei tänään tarvitse tehdä muuta kuin laiskotella. Toisin kävi.Innostui jostain syystä eilen sitten ideoimaan olohuonetta uuteen uskoon..

Heti aamulla ylösnousun jälkeen hippulat vinkumaan ja olohuoneen ilmettä uudistamaan. Ihan kivännäköinen tuli uudesta järjestyksestä, vaikka itse sanonkin. Silmillä menee hetki vielä totutella siihen. Mieskin oli yllättynyt, kun tuli töistä.

Ajatukset alkavat myös sisustamisessa kääntymään joulun suuntaan...jotain pientä ja punaista pitäisi saada kotiin. Ellokselta tuli uusi kuvasto ja siinä näytti olevan halpoja ja ihan ok:n näköisiä tyynynpäälysiä jouluksi.

Ulos haluaisin laittaa jo kirkaita jouluvaloja, mutta ehkä jaksan odottaa marraskuun puolelle. Kesällä istuttamani tuijatkin saavat valoverhon ennen joulua.

Kuvia olohuoneesta laitan vielä illemmalla...

18. lokakuuta 2010

Uusi takkamme



Takasta olemme haaveilleet niin pitkään kuin olemme asuneet nykyisessä talossamme eli 2 vuotta. Vertailimme eri takkavalmistajien takkoja ja päädyimme ulkoasunsa ja laadun vuoksi kermansaven Viola -takkaan.

Elokuun alussa teimme kaupat ja lokakuun alussa se oli valmis. Nyt kotona on erillainen tunnelma kun takkapuut rätisee ja tuli loimuaa takassa...

Suosittelen kaikille lämpimästi kermasaven Viola -takkaa!