24. toukokuuta 2012

Lautashylly

Näin lautashyllyn ohjeen yhdessä sisustuskirjassani. Siitä se idea sitten lähti. Halusin saada esille kaikki ihanat metallilautaset + lautaset, mitkä olen itselleni haalinut kirppareilta yms. Ihana mieheni teki minulle oman lautashyllyn keittiöön. Se on todella hieno! Hyllyn alareunaan kiinnitettiin 5kpl harmaita koukkuja, joihin voi sitten ripustaa kaikkea tarpeellista. Greengate lattemuki kokoelmaani puolestaan täydensin Stockmannilta löytämilläni beigen värillisillä kupeilla! Näihin kuviin on hyvä toivottaa hyvää loppuviikkoa + sisustushaaveita kaikille!!

22. toukokuuta 2012

Kesä saapuu!

Ihanaa aurinko paistaa ja nurmikkokin vihertää! Kesä tulee vauhdilla:) Hieman pihasuunnitelmia tälle kesälle tehty mm. pihapatio uudistuu täysin. Kivilaatoitus väistyy puuteranssin tieltä. Kukkia ulos en ole vielä ostanut yhtään. Äidiltäni sain orvokkeja ja ihanan valkoisen ruusun. Ruusut ovat kauniita ja sopivat minun ulkosisustamiseen. Taidan hankkia ruusuja enemmän pihalle tänä kesänä. Tee-hetki vietetty eilen uuden teranssikaluston luona:)Tykkään paljon enemmän valkoisista puukalusteita kuin ruskeista. Kesän odotusta!

8. toukokuuta 2012

Greengate

Olen hullaantunut Greengatin tuotteisiin. Keittiöpyyhkeitä ja yhden tyynynpäälisen olen ostanut tässä alkuvuoden aikana. Innostuin tekemään sitten tilauksen Sisustusliike Fannysta. Eilen tilaus tuli postitse. Tilasin 2kpl pale blue lattemukeja ja 2kpl chloe off white lattemukeja, Tilde off white keittiöpyyhkeen ja kaverin aikaisemmin ostamalleni tyynylle eli toisen Angelina blue-tyynynpäälisen. Näillä tuotteilla kotini näyttää kesäiseltä:)Jatkossa Greengate perhettäni täydentää beiget lattemukit!

7. toukokuuta 2012

7. toukokuuta

7. toukokuuta on minun syntymäpäiväni. Tulin tänään töistä niin pöydällä odotti tämä todella kaunis Orkidea. Toivottavasti se vaan kestää pitkään:) Jääkaapissa odotti toinen yllätys. Herkullinen täytekakku, nam!

6. toukokuuta 2012

Toukokuu

Toukokuu on minun kuukausi. Huomenna on minun syntymäpäiväni. Vuosi tulee taas lisää, mutta tunnen itseni edelleen parikymppiseksi:) Toukokuu on siitä hyvä, että sillon luonto alkaa elämään ja kesä on ihan kynnyksellä. Kaikki on jotenkin niin puhdasta ja uutta! Puhtaudesta puheen ollen. Tänään sain ikkunani pestyä loppuun. Urakka jota inhoan joka kevät ja syksy tehdä. Uutena apurina ikkunan pesussa minulla oli Kärcherin uusi ikkunanpesuri. Todella hyvä! Tykkään! Nyt on puhtaat ikkunat ja parempi mieli. Keittiöön halusin lisätilaa ja penkki keittiön pöydän äärestä saikin lähteä varastoon ainakin kesäksi. Laitoin sen tilalle kaksi vanhaa tuolia ja ostin tuoliin valkoiset pehmusteet, jotta niissä olisi mukava istuskella. Pienilläkin asioilla saa uutta ilmettä kotiin! Huomenna pitäisi tulla mukava paketti postitse sisustusliike Fannystä. Olen nyt vasta hurahtanut Greengate- tuotteisiin. Muutamia keittiöpyyhkeitä olen ostanut ja löysin utuisen sinisen koristetyynyn Oulun Colore sisutusliikkesstä. Siitä se idea lähti, että haluan sille kaverin ja löysinkin nettiseikkailujeni jälkeen sisustus Fannystä samanlaisen tyynynpäälisen. Tietenkin kun nyt oli tarjous, että postikuluja ei tule niin tuli tilattua vähän muitakin Greengate juttuja. Näistä tuotteista lisää kunhan ne saapuvat! Aurinkoista toukokuuta toivottaa toukokuun lapsi!