13. heinäkuuta 2013

Keittiön uusi lamppu


Täällä taas pitkästä aikaa....On tullut puuhailtua kaikkea sisustamiseen liittyvää, mutta kameran käyttö on vaan jäänyt toissijaiseksi. Nyt oli pakko ottaa kamera esiin kun on näin hienoa saatu aikaiseksi!

Keittiössäni on ollut pitkään kattokruunun tyyppinen valaisin ruokapöydän yläpuolella. Olen ollut siihen tyytyväinen, mutta se tuntuu jotenkin "romanttiselta". Industrial-tyyli on puolestaan herättänyt minussa kiinnostusta viime aikoina ja olen haaveillut tehdastyyppisestä lampusta kettiöön.

Niinpä mieheni löysi työpaikaltaan roskalavalta ison sinisen kaasulampun! Lamppu näytti jättiläiseltä ja painoi  todella paljon. Sininen värikään ei minua miellyttänyt. Mieheni puuhastelujen jälkeen lampusta kuoriutui kaunotar ja se näyttää juuri hyvältä!

Muutokseen tarvittiin vain sorminäppäryyttä, spray-maalia ja lampun johto! Tätä passaa poltella syksyn pimenevinä iltoina!

PS. Enää 5 työpäivää ja sitten vihdoin koittaa ansaittu KESÄLOMA!

1 kommentti:

  1. Oi miten hieno ja ihan aito industrialtyylinen lamppu! Oon ihan lääpälläni noihin. :) hieno tuunaus, ihanaa, että annoitte sille uuden elämän. Mukavaa lomaa, kun sen aika pian koittaa! :)

    VastaaPoista