17. elokuuta 2014

Vauvan hoitonurkkaus


Vauvapostausta taas! Ehkä tämä johtunee siitä, että syyskuu lähenee uhkaavasti ja kaikki tulisi olla valmista pikku hiljaa:) Talvella postasinkin teille kodinhoitohuoneen remontista ja tässä näkyy tulos, miksi remontti alun alkaen tehtiin. Lisä kaappi ja pöytä tila tulivat tarpeeseen. Kodinhoitohuoneessa on meidän tulevan vauvan hoitonurkkaus.

Pöytätasolle saa hoitoalustan ja tarpeelliset hoitotarvikkeet käden ulottuville. Yläkaapissa puolestaan on vauvan vaatteet ja lisää hoitotarvikkeita. Pesuallas sijaitsee aivan vieressä ja mikä parasta se on ihanan syvä. Helppo pestä pikkuista altaassa:)


Tilasin kesän alussa netistä sinkkisen lokerikon vauvan hoitotarvikkeille. En halunnut mitään perinteisiä muovilaatikoita pöydälle näkyviin. Lokerikko on juuri passeli tavaroiden säilytykseen. Talkit, vanupuikot ja harjat yhdessä lokerossa. Vaipat toisessa ja harsot kolmannessa.


Lokerikossa odottelee uutta kaveria jo äitiyspakkauksistakin tuttu hymynaama-helistin ja suuren suosion saanut Sophie kirahvi. Lokerikon vieressä on vielä muutama bloomingvillen säilytyspurkki tarpeellisille tavaroille. 


Harsot istuvat myös nätisti sinkkilokeroon. Valkosia ja harmaita harsoja löysin ihanan paketin Anto&Nina -lastenvaateliikkeestä kesällä. Pitäähän harsojenkin passata sisustukseen;)

Jatkossa lisää vauva postauksia. Koittakaahan kestää:)
Sunnuntaita!
-Virve-


3 kommenttia:

 1. Voi että, sinulla on kyllä silmää kaikelle kauniille ja hyvä tyylitaju! Ja Sophie on kyllä ihan must! Joko olette vaunut ostaneet? Mukavaa sunnuntaita :) Karla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karla!Täällä on ollutkin aikaa miettiä vauvan hoitonurkkauksen sisustusta:)
   Vaunut ollaan hankittu jo kesäkuussa. Niistä varmaankin postausta sitten kun otan ne käyttöön. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Ihania nuo harsot. Mistä tilasit ne ja oliko sielä muunlaisia? Kyllä on niin kaunista siellä teillä.

  VastaaPoista