16. maaliskuuta 2016

DIY marmoripöytä

Taidan olla matti myöhänen tässä marmori villityksessä, mutta marmori on kolahtanut muhun NYT!
Uusi sohvapöytä meille tuli vasta, mutta jostain syystä marmoripintaiset sohvapöydät on pistänyt mun silmään eri blogeissa ja ylipäätään sisustusjutuissa viime aikoina. Niinpä halusin sellaisen itselleni:)

Bongasin Tori.fi:stä sopivan keveän metallijalkaisen pöydän, jonka mieheni kanssa duunasin marmorikuvioisella dc fix kalvolla. Bauhausissa oli hyvä ja halpa valikoima kalvoja. Tutustuin kalvon käyttökokemuksiin ja asentamiseen netissä ja sitten tuumasta toimeen.


Tässä lopputulos! Olen enemmän kuin tyytyväinen:) Mitä kalvon asennukseen tulee niin muutama harmaa hius tuli taas päähän ja en ole varmaan ihan heti kalvottamassa mitään uutta! Moni oli kokenut kalvon asennuksen helpoksi, jopa keittiön kaappeja päällystäessä. Itselle jäi vähän huonot kokemukset asennuksesta:( Ehkä sitä on itse liian pilkun viilaaja, että yksinkertainenkin asia tuntuu hankalalta.Pöytä näyttää todellakin oikealta marmoripöydältä ja  tykkään sen keveydestä. Marmorikuviointi tuo eloa valko/harmaaseen sisustukseeni. Pidin tärkeänä, että marmorikalvo menee myös reunojen yli, että kansi näyttää oikeasti marmorilevyltä.


Olohuoneeseen tuli väljyyttä siromman pöydän ansioista ja siirsin rottinkituolin keskelle, missä se pääsee enemmän edukseen ja siinä tulee istuttuakin. Entinen sohvapöytä päätyi televisiopöydäksi. 

Haaveena olisi vielä olohuoneeseen sohvan päälle printtitaulu peilin tilalle. Tiedän jo printin ja kehykset. Pitäisi vain käydä ostamassa ne niin pääsisi niitä asentelemaan seinälle:)

Lämmintä ja aurikoista keskiviikkoa! 
-Virve-

4 kommenttia:

 1. Wau! Siitä tuli todella hieno pöytä!
  Kaunis olkkari teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari!
   Tykkään itsekin todella paljon tästä feikkipöydästä!

   Poista
 2. Hieno tuli! Itsekin olen miettinyt tuota DC-fixittämistä, mutta epäilen, että mun kädentaidoillani sillä ei saisi siistiä jälkeä... :)

  VastaaPoista
 3. Piti ihan tulla kattomaan ja totta, on kyllä tosissaan komea pöytä! :)
  T. Anu

  VastaaPoista