20. marraskuuta 2010

Joulun tunnelmaa


Ihanaa laittaa joulujuttuja esille. Ostin ihka ensimmäisen sähkökyntelikön. Oli todella vaikeaa löytää sopivanlainen. Olisin halunnut Ellokselta sydämen mallisen kynttelikön, mutta sille olisi tullut hintaa aika mukavasti. Löysin sitten halvalla tän uuden. Pidän siitä ja ostan vielä ehkä toisenkin ennen joulua.

Tykkään että pääasiassa on valkoista, mutta jouluksi täytyy laittaa myös punaista. Ostin uusia käsipyyhkeitä ja tämän ihanan punaisen kynttilätelineen. Se voi toimia nyt adventtikynttelikkönä:)

Tänä vuonna olen ollut aktiivinen ja olen tehnyt joulukorttini jo valmiiksi ajoissa. Nyt odottelen vaan ensi kuuta, että niitä kehtaa jo alkaa postittelemaan. Joululahjat minulla on vielä mietintämyssyn alla. Suomen suurimman kirjakerhon lehtinen tuli ja siellä oli paljon hyvää tarjottavaa. Heti sinne tilauksen laiton kirjoista, ehkä niistä osa päätyy pukinkonttiin.

Metsästä poimin myös kuusenoksia tuomaa tuoksua ja joulun tuntua. Ja tietenkin pitää polttaa paljon kynttilöitä....Joulukausi alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti