29. maaliskuuta 2011

Liinavaatekaappi + muuta mukavaa..


Viime postauksessa puhuin vanhasta lipastosta, minkä halusin itselleni. Kävin katsomassa sitä kirpputorilla ja omaksi onnekseni en kuitenkaan varannut sitä vaan jäin sitä miettimään. Myöhemmin samana päivänä päätin, että haluan sen lipaston ja käyn sen sitten ostamassa itselleni. Kirpputorilla selvisi, että joku toinen olikin ehtinyt ostaa sen itselleen. Jätin kirpputorille kuitenkin yhteystietoni jos sattuu, että ostaja ei haluakaan lipastoa tai sinne tulee toisia lipastoja myyntiin. Olin maani myynyt sen päivän jälkeen.

Onni oli kuitenkin minun puolella...Parin päivän päästä siitä minulle tuli puhelu. Vanha mies soitti ja tarjosi minulle lipastoa. Niin kävin katsomassa lipastoa ja tein kaupat.Se oli satakertaa KAUNIINPI, ISOMPI ja IHANANPI kuin kirpparilla ollut lipasto. Seuraavana päivänä lipasto tuli kotiovelleni:)

Lipasto pääsi ansaitsemalleen paikalle eteiseen. Ostin siihen keltaiset hyllypaperit kevään kunniaksi. Nyt lipastossa on lakanat kauniista järjestyksessä. Lipasto kaipasi myös uusia sisustusjuttuja ja niinpä maalasin vanhan kynttelikön spray-maalilla valkoiseksi ja ostin siihen keltaiset kynttilät.

Lipaston päälle halusin jotain näyttävää, mutta ei tilaa vievää. Niinpä keräsin metsästä koivun oksia ja taittelin niistä kranssin, jonka maalasin myös spray-maalilla valkoiseksi. Vaikka itse sanonkin niin siitä tuli HIENO! Täytyy taiteilla vielä pienempi kranssi ulko-oveen + äidille oma.

Ihanaa kevättä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti