22. lokakuuta 2011

Sitä ja tätä
Viime viikonloppuna pyörähdin pikaisesti vain yhdellä kirpputorilla ja tein pienessä ajassa todellisen löydön. Löysin vanhan nahkaiset mustan käsilaukun. Hintaa laukulla oli vain 5 euroa. Laukku oli todella hyvässä kunnossa. Ei tarvinnut kun hieman puhdistaa ja laittaa nahalle tarkoitettu suojavaha pintaan niin tuli kuin uusi. Tykkään laukusta koska siinä on kantokahva + olkahihna. Ei tarvitse roikottaa olalla jos ei halua, vaan voi tyylikkäästä kantaa kahvasta. Kannatti pikainen pyörähdys kirppiksellä!

Uusin projektini on tehdä virkkaamalla pyöreä matto. Virkatut matot on nyt IN. Sormet tahtoo vain kipeytyä kun ei ole virkannut pitkään aikaan. Trikookuteelle hintaa tuli vain n. 13 euroa ja väri on tietenkin harmaa. Matto edistyy nopeasti, kunhan sormet vaan kestää:)

Ikkunoiden pesu on ollut jotenkin todella hankalaa tänä syksynä. Olen venyttänyt hommaa viimetippaan asti. Eilen pesin olohuoneen ja keittiön ikkunat ja tänään olisi vuorossa makuuhuoneiden ikkunat + pienet ikkunat eteisessä ja wc:ssä. Urakkaan olen helpottanut itselleni sen verran, että välistä en pese ikkunoita nyt syksyllä. Keväällä saa olla isompi urakka edessä. Ehkä silloin on myös enemmän energiaa pestä ikkunoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti