30. kesäkuuta 2013

K niin kuin keittiöJuhannus meni töitä tehdessä ja koko viime viikko myös. Tuntuu, että loma ois jo tarpeen, mutta täytyy yrittää vielä muutama viikko kestää...Ehkä odotus sitten palkitaan:) 
K niin kuin keittiö. Keittiö postailua tällä kertaa.  Olen tykästynyt erilaisiin kirjaimiin ja numeroihin sisustuksessa. Tämä K-kirjain lähti mukaani Kärkkäiseltä kun siellä viimeksi pyörähdin.  Se löysi paikkansa keittiöstä keraamisen lieden takaa.
Keittiöön olen odottanut pari viikkoa tätä ihanaa astiankuivaustelinettä. Löysin sen facebookin kautta. Kommelluksien takia sain sen postitse vasta perjantaina. Tykkään tosi paljon tästä telineestä. Teline on todella iso ja sen myötä meni hieman keittiön sisustus uusiksi. 
Tällä hetkellä inhokki keittiössä on kahvinkeitin. Itse en juo kahvia ja mieskin keittelee vain aamukahvit niin se tuntuu olevan vain tiellä:( Muuta paikkaa sille ei kuitenkaan ole tällä hetkellä kuin keittiöntaso....Vinkkejä otetaan vastaan;)

Leppoisaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

 1. Löytyisköhän teidän keittiöstä jotain kaappia johon kahvinkeitin mahtuisi aina kun sitä ei käytä? Minä laitan aina leivänpaahtimen sekä vedenkeittimen laatikkoon kun aamupala on syöty :)
  Ja meillä nuo kyseiset laitteet on joka aamu käytössä ja vedenkeitin iltaisinkin, enkä ole vielä tympääntynyt niitä piilottelemaan on niin paljon siistimpää kun kaikki koneet ei ole näkösällä :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on samanlainen astiankuivausteline. Aivan ihana !

  VastaaPoista
 3. Hei vaan TiinaK ja Allidaalia!Kiitos kommenteista.
  TiinaK mulla on kans vedenkeitin ja leivänpaahdin kaapissa. Vedenkeitintä käytän itse monta kertaa päivässä ja ei sen esille nostaminen ole vielä tympässy:)Ei tahdo vain olla kaappia mihin kahvinkeitin mahtuisi.
  Allidaalia, astiankuivausteline on kyllä kiva:)

  VastaaPoista