18. heinäkuuta 2013

Torkkupeitto

Tähtikuosia en ole aikaisemmin tykännyt käyttää muualla kuin pukeutumisessa ja sekin huivin muodossa. Halusin kuitenkin valkoisen sohvani istuinosan päälle suojaksi jonkinlaisen uuden peiton. Löysin netistä tällaisen torkkupeiton, jossa toisella puolella on harmaalla pohjalla valkoisia tähtiä ja toisella puolella harmaa/valkoraitaa. Ihastuin peittoon ja tilasin sen kotiini.

Peitto on juuri sopiva sohvani suojaksi ja päätin käyttää nyt kesällä vaaleampaa puolta ja vaihtaa sitten syksyn tulle tuon tähtipuolen esille. Muutenkin tähdet hiipivät kotiini, sillä Greengaten syksyn mallistossa on ihania tähtiaiheisia astioita yms. Niitä tulen ostamaan syksyllä! Tämä peittohan on melkein kuin Greengate!:)

Lämmintä säätä ja lomaa odotellessa! Enää kaksi aamua ja sitten se alkaa!

2 kommenttia:

 1. Onpa kivannäköinen peitto! Mistähän mahtaa olla? Katselin itsekin jo niitä GG:n tähtikuvioisia astioita, vähän niin kuin "sillä silmällä"... Pitänee hankkia niitä sitten syksymmällä :)

  Hyvää lomaa!

  msmaiskis.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tilasin peiton kaksfooninkinen nimisestä nettiputiikista....peitto oli siellä alennuksessa. Peito on ib laurensenin ja sitä näky myyvän muutkin nettiputiikit, kuten annival.fi.

   Poista