3. lokakuuta 2013

Syksyn greengatea!Syksyn greengaten mukeja olen ihastellut ja odotellut! Luotto sisustuskaupastani, mistä niitä aina hankin oli kaikki harmaat tähtilatet loppuneet heti alkuun tullessaan. Olin liian hidas ja jouduin sitten odottelemaan uutta erää saapuvaksi. Eilen tekstiviesti läsähti puhelimeen, että harmaat tähtimukit ovat saapuneet liikkeeseen. Pakko ne oli hakea heti kotiin. Samalla ostin nämä toiset latte-mukit. Nää on jotenkin niin herkät ja kukkaiset:) Servettejäkään ei voi olla liikaa, joten ostin myös Greengaten tähtiservetit. Greengatiltä kerään oikeastaan vain keittiöpyyhkeitä ja latte-mukeja. Mitä sinä keräät Greengatilta?


Samalla ostin ystävälleni tämän ihastuttavan paperitähtivalosarjan liikeestä. Valosarja on täynnä valkoisia paperitähtiä. Nämä ovat olleet myös suosittuja, sillä ostin viimeiset valkoiset. Itsellekin nämä olisin halunnut, mutta tykästyin enemmän happu lights-valosarjaan ja ehdin ne jo kotiini hankkiakin. Olisi tehnyt mieli avata paketti ja asetella valot kotiin:)


Hyvää aurinkoista torstaita!
toivoo Virve 


P.s Sisustusliike jossa vierailen usein on White House ja se sijaitsee Kiimingissä.  Liikkeessä on hyvä valikoima Greengatea ja kaikkea ihanaa valkoista sisustusjuttua. Liikkeellä oli ennen nettimyynti myös, mutta valitettavasti sitä ei enää ole:( Tutustumisen arvoin putiikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti