2. joulukuuta 2013

Shoppailut
Kävin lauantaina shoppailureissulla, mikä ulottui naapurikuntiin asti. Pistäydyin Kiimingissä White housessa  ja Muhoksella Coutry decossa. White housessa käyn usein ostoksilla ja sieltä löytyy sisustustavaroita ja tietysti ihania Greengaten astioita. Country decossa puolestaan asioin toista kertaa ja yllätyin positiivisesti pienen liikkeen valikoimasta.

Greengaten punaiset tähti latet oli Country decossa halvalla, koska ne oli kakkoslaatua. Kuvion saumakohta näkyi selvästi, mutta se ei minua haittaa. Keittiökyltti löytyi myös sieltä ja on passeli keittiöön lieden taakse. Ostin myös muutamana ihanan joulupallon ja Greengaten punaista tähtinauhaa liikkeestä. White housesta puolestaan löysin etsimääni joulunauhaa. Mailegin pun/valko raidallinen nauha koristaa  nyt kannua. Mukaani lähti myös Greengaten jouluinen käsipyyhe ja valkoinen pieni kynttilän jalka.

Sisustusmatkani syy oli varsinaisesti vanha lipasto, jonka löysin Muhoksella sijaitsevasta Wanha muori-antiikkiliikkeestä. Sieltä olen aiemminkin tehnyt hyviä löytöjä. Paikan päällä nähtynä lipasto oli hyvässä kunnossa ja hinnaltaan halpa. Se siis kotiutui meille. Lipasto on väriltään ruskea, joten kesällä sitä pääsee vasta duunailemaan valkoiseksi:) Lipastosta kuvia sitten joku toinen kerta.

Pakkas maanantaita!
- Virve - 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti