3. huhtikuuta 2014

Kevättä kotona


Kevät tulee kovalla vauhdilla! Eniten tykkään lisääntyneestä valosta. Aamulla herää huomattavasti virkeämpänä kun on niin valoisaa. Otin kameran käteen heti aamusta ja räpsin vähän kuvia kevät kodista. Olohuoneessa ei ole ihmeitä tapahtunut. Pikku jakkara siirtyi sohvapöydän viereen kun päätin vihdoin ja viimein heivata kuolleen oliivipuun roskiin. Jakkaran päällä on hyvä säilyttää, vaikka lehtiä:)


Sohvan päälliset olen saanut kevään kunniaksi pestyä. Kyllähän ne likaset olivatkin;) Istuin osan päälle laitoin vähän väriä tuomaan viltin ja uusia sohvatyynynpäällisiä tilasin H&M:ltä. Tykkään pellavasta sisustuskankaana, joten valitsin pellavaiset tyynyt.


Pajunkissat ovat löytäneet tiensä sisälle. Keräsin kerran iltalenkillä niitä. Hyvin ovat säilyneet ja mielestäni ne ovat suloisia sellaisenaan. Sudenkorento tuikkukipon löysin Halpa-hallista ja se sopii mainiosti myös uuden taulun kanssa:) Tänään on vapaapäivä ja ajattelin ystävän kanssa piipahtaa yhdessä sisustusliikkeessä. Saa nähdä tarttuuko sieltä mitää mukaan;)


Valoisaa torstaita!
-Virve-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti