1. kesäkuuta 2014

Rompemarkkinat ja vähän sisustamista

Eilen pistäydyin kaverin kanssa Oulussa Nallikarin rompemarkkinoilla. Tapahtumaa mainostettiin suureksi ja että myyjiä tulee ympäri Suomea. Valitettavasti olin pettynyt tapahtumaan:( Paikalla oli muutama antiikia myyvä ja sitten esim. mummo joka möi kukan taimia.


Antiikkia tai mitään vanhaa sieltä ei matkaan lähtenyt. Lähti kuitenkin kaksi sisustuskoria, joita eräs pappa möi pilkka hintaan. Kyseisiä koreja olen ihastellut sisustusliikkeissä ja hintaa niillä on ollut sen verran enemmän, että en ole raaskinut ostaa.  Minkähän sisustusliikkeen jäämistöt pappa on halvalla ostanut:) Ylemmässä kuvassa on Bloomingvillen iso kori, joka päätyi olohuoneeseen kirjakoriksi.


Tässä puolestaan on paperikori, joka päätyi toistaiseksi wc:hen vessapapereiden säilytykseen. Kivan ilmava ja sopivan kokoinen tarkoitukseen.


Viime viikolla uudistin myös muutenkin vähän wc:n ilmettä. Vanha sinkkiastia alkoi ahdistamaan wc:n tasolla, joten vaihdoin sen tällaiseen pienempään sinkkilaatikkoon. Laatikossa kaikki tarpeellinen ja nätti pysyvät hyvin järjestyksessä. Wc:hen vaihdan vielä maton, kunhan olen sen pessyt. Ilmettä muutettu pienellä vaivalla:)

Sunnuntaita!
-Virve-

2 kommenttia:

 1. Heipsan! No oikein hyvät löydöt teit kuitenkin, vaikka antiikki jäikin haaveeksi. Ihanasti uudistui tosiaan wc:n ilme! Kiva tuo sinkkikori kaikkine tarpeineen! Itsellänikin jokin pieni wc:n piristys olllut mielessä.

  Ja hei! Siis odotellaanko teillä vauvaa? Voi onnea ihan tuhannesti. Ihanaa! Milloinkas H-hetki on koittamassa? Olen käynyt vaan aina pikaisesti kuvia katselemassa, eikä tule aina niin tarkasti luettua, että on jäänyt ihan välistä tämä juttu :)

  Oikein paljon onnea odotukseen ja ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 2. Hei vaan Iida Emilia!
  Juu, wc:n ilmettä saa muutettua niin pienellä välillä:)
  Kiitos, onnitteluista! Kyllä, meille on tulossa vauva syyskuussa... Alkaa konkretisoitumaan vauvan tulo, kun maha kasvaa:)
  Ajattelin tänne päivitellä aina välillä myös vauvajuttuja sisustushommien lisäksi:)

  Ihanaa kesää myös sinulle!

  VastaaPoista