15. marraskuuta 2015

Makuuhuoneen harmaus ja printit


Makuuhuoneessa vain harmaa lisääntyy. Näin syksyllä tekee mieli tummentaa värejä. Vaihdoin kokeilu mielessä valkoisen päiväpeiton harmaaseen peittoon ja ihan hyvältä se vaikuttaa:) Meillä on muuten uusi sänky ollut jo jonkin aikaa...Tykkään sen kangasverhoilusta, sillä se on jämäkkä ja tietenkin vaaleanharmaa väriltään.

Sänky oli yllättävän korkea, mutta alkaa siihen pikku hiljaa tottua. Olin alkuun jo jalkoja lyhentämässä, mutta se jäi kuitenkin tekemättä;) Harmikseen vaan sängynpääty näyttää melko olemattomalta korkeamman sängyn kanssa.Kaikkialla blogeissa ja lehtien sisustusjutuissa näkee Desenion ihania sisustusprinttejä, joilla on helppo muuttaa kodin ilmettä. Kyllästyin perhoseen ja koppikseen makkarin seinällä ja löysin itseni selaamasta  Desenion nettisivuja.

Päädyin tilaamaan höyhenen ja teksti printit. Mielestäni nappi valinnat makkarin seinälle. Tykkään printtien herkkyydestä ja yksinkertaisuudesta. Samalla tilasin pojalle viikset printin ja &-merkki printin työhuoneeseen.  V-kirjain printti tuli kesällä tilattua Paper shopista.

Printeillä saa helposti ilmettä muutettua ja ei tämä muutos paljoa kukkaroa köyhyttänyt:)
Voin suositella!
-Virve-

2 kommenttia:

  1. Onpa makuuhuoneessa rauhoittava tunnelma. Kauniit taulut myös!

    Sanna/ vanharakkaus blogista

    VastaaPoista