30. lokakuuta 2016

Talo ulkopuolelta


Talo alkaa olla ulkopuolelta valmis etuosaa lukuunottamatta. Etulaudoutus ja terassi sekä pylväät valmistuvat sitten viimeiseksi taloon. Jännittää, minkälaiseksi talon julkisivu lopulta muodostuu:)
Talon etuosa on tummaa pienempää laudoitusta kuin muu talon verhoilu. Kesällä sitten maalaamme seinän samalla värillä kuin ovet ja ikkunat ovat.


Ulko-ovet ja ikkunat ovat tummanharmaat ja juuri sellaiset kuin toivoimme. Eteisen pikkuikkuna oli minun haaveeni ja se saatiin lopulta sovitettua oven vieteen. Se tuo mukavasti valoa eteiseen. Isot ikkunat olohuoneessa ja keittiössä tuntuvat todella isoilta. Aluksi varmaan on totuttelua isoihin ikkunoihin ja avaruuteen sisätiloissa. Otimme etupuolen ikkunoihin Sungool-lasit eli auringon säteet eivät pääse lämmittämään sisätiloja. Ikkunat ovat sen vuoksi heijastavapintaisia.


Tästä näkee vähän paremmin talon mallia. Pylväät ja terassi täydentävät lopulta talon ulkonäköä. Paljon on saatu aikaiseksi, mutta vielä on tehtävää. Tavoite on päästä tammikuun lopussa viimeistään muuttamaan uuteen kotiin. Onneksi tässä on joulu ja uuden vuoden odotukset niin aika menee nopeasti!

Blogin päivityksen tulevat hitaalla tahdilla nykyään, mutta istasta minut löytää paremmin. Instagramissa olen nimimerkillä @virvesalmi.

Hyvää sunnuntaita!
-Virve-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti