3. elokuuta 2014

Keittiössä



Keittiön pöytä vaihtoi paikkaa pitkästä aikaa. Käänsin sen nyt ikkunaa vasten. Olohuoneen metallitarjotin päätyi pöydän päähän ja siihen laitoin yllätys yllätys kimpun krysanteemeja. Niin lemppareita kestävyytensä vuoksi:) Kukkien kaverina on betonikynttilänjalka ja H&M homesta bongaamani kirkas pullo. Yksinkertaisuus ja värittömyys viehättävät tällä hetkellä.



En tiedä olenko muistanut postata tästä minun kaappi ihanuudestani vielä. Tätä Ib Laurensenin kaappia metsästin kevät talvesta asti ja välillä vaivuin epätoivoon sen saatavuuden suhteen. Lopulta muistin, että viime kesänä näin kyseisiä kaappeja Jyväskylässä Kaluste Ojalassa. Liikkeellä ei ole nettimyyntiä, joten facebookin kautta otin heihin yhteyttä. Minun onneksi heillä oli vielä kaappeja myynnissä ja mikä ihaninta he olivat valmiit postittamaan kaapin minulle.

Kesäkuussa ihanuus lopulta kotiutui ja se on täydellinen siihen tarkoitukseen, mihin olin sen suunnitellutkin. Kaapissa on hyvä säilyttää kauneimpia astioita esillä ja sen päällä on sopivasti tilaa tärkeille keittiötavaroille. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen kaappiini:)


Tällaista tänne!
-Virve-

2 kommenttia:

  1. Kätevän ja mukavan näköinen kaappi! Teillä on kyllä niin kauniita juttuja kotonanne <3 Karla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Karla! Tää kodin duunaaminen on mun pieni harrastus:)

      Poista