3. maaliskuuta 2016

Kevät tuo kukat


Kevään lähestyessä ja valon määrän lisääntyessä tulee hankittua kotiin uusia kasveja. Tykkään helppohoitoisista ja tummanvihreistä kasveista. Keittiöön sijoitin rahapuun, joka on ajaton ja helppo kasvi.


Uusin tulokas on Myrtti. En ole vielä perehtynyt sen hoito-ohjeisiin. Toivottavasti ei ole hankala hoitaa:) Monen blogissa tätä olen nähnyt, mutta vähemmän kaupan hyllyillä. Kodin ykkösessä se pisti heti silmiin ja lähti mukaani. Vältyin ruukun ostamiselta, kun sujautin myrtin paperipussiin kotiin tultua.


Traakkipuu on puolestaan minun oliivipuun korvike. Oliivipuu on kestosuosikkini, mutta se ei vain selviä hengissä edes talveen asti. Myyjä ainakin vakuutteli, että tämä on helppo yksilö, mutta saas nähdä miten pitkään pysyy hengissä:)


Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä tulppaanit. Ne tuo piristystä päivään. Suosikkejani tällä hetkellä on nämä hennon vaaleanpunaiset tulppaanit!

Piristystä päivääsi!
-Virve-

6 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia!
    Traakkipuu on helppohoitoinen. Ainakin minulla se menestyy. Kastelen silloin kuin muistan.
    Ihanat tulppaanit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Tulppaanit ovat kyllä ehdottomia näin kevättalvella.

      Poista
  2. Itsekkin pitäisi ostaa kukkia, mutta kun olen nykyään niin huono saamaan ne pysymään hengissä. Sulla on kivan näköisiä kukkia. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tervetuloa lukemaan blogiani!Kävin kurkkaamassa blogiasi ja siellä oli esillä jo ihania pääsiäisjuttuja:)Itsekin ostin tänään höyheniä ja rairuohon siemeniä.

      Poista
  3. Ihanat kasvit <3 Mä olen nyt myös ostanut muutaman vihreän, aiemmin sain kaikki hengiltä ennätystahtiin, mutta nyt näyttää ihan lupaavalle :D kyllä ne vaan tuo kivasti kevään ja luonnontuntua sisustukseen. Aiemmin en välittänyt, mutta nyt lämmennyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jansku!Kyllä kukat tuo sitä jotain lisää sisustukseen. Pakko myöntää,että olin viikon reissussa ja myrtti kuoli sillä aikaa, vaikka kastelin sen lähtiessä. Ei ilmeisesti ollut mun lajike;)

      Poista