18. elokuuta 2013

Kaikki hyvä päättyy aikanaan...


Pakko se on myöntää, että loma on nyt ohi. Arkinen aherrus alkaa huomenna. Ei tunnun kovin hyvältä, mutta kaikki hyvä päättyy aikanaan. Kesä on myös mennyt menojaan. Meni niin äkkiä kuin tulikin. Syksylle tuoksuu ja vilja on pelloilla keltaisena. Arki ja syksy tuo taas omat haasteensa ja toivottavasti myös suurtakin muutosta elämään. Se jää nähtäväksi, minkälaista muutosta. Pää pystyssä ja mieli avoimena kohti uusia tuulia!

Iltojen pimentyessä olen kaivanut esille kynttilät ja virittelin myös tikkaiden ympärille valosarjaa. Haaveena olisi uusi valosarja. Saa nähdä ostanko valkoisen pallovalosarjan vai duunaanko valosarjan itse. Näiden kuvien myötä hyvää alkavaa arkista viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Sama täällä, ahdistaa tuo huominen töihin paluu :/ Kokemuksesta kuitenkin tiedän, että ne on ne pari ekaa päivää töissä yhtä tuskaa, ja sitten meneekin jo ihan vanhalla mallilla. Hyvää työviikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin hyvää työviikkoa sinne! Viime yönä nukuin ehkä 2 tuntia....olikohan pientä työjännitystä ilmassa:)

   Poista
 2. Onneksi löysit ihanat tikkaat lomalla! Ihanat valot ja tikkaat auttavat rentoutumaan töistä palattuasi. Voimia töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tikkaista tykkään todella paljon ja valot tuo ihanaa tunnelmaa:)

   Poista