14. elokuuta 2013

Makkarin uudet lamput


Makuuhuoneeseen olen haaveillut pitkään uusia yöpöydän valoja. Ikean nettisivuilta bongasin kivat harmaat työvalaisimet, jotka vaikutti sopivilta. Kotiin päästyä purin yhden lampun laatikosta ja mallasin sitä makkarin pöydälle. Muuten ihana lamppu, mutta lampun jalkaosa oli lattialampun kokoinen. Pöydälle ei olisi mahtunut mitään muuta kuin lamput. Lampun jalka painoi vielä todella paljon. Siis lamput lähtivät pikaisesti takaisin Ikeaan.

Työvalona tietokonepöydällä minulla on ollut jo monta vuotta tämä Ikean perinteinen metallinen valaisin. Sovittelin sitä sitten harmistuneena makkariin ja se passasi hyvin yöpöydälle. Ostin siis sille toisen samanlaisen kaveriksi ja nämä nyt on sitten uudet yövalaisimet!

Ootteko muuten tietoisia, että Ikealta ei saa rahoja takaisin, jos menet palauttamaan jotain? Palauttaessani lamppuja sain vain latauskortin, jolla ei ole voimassa oloaikaa. Se on käytössä niin pitkään kun siinä rahaa on. Olin aika pettynyt, ettei rahoja saa pois:( No, nyt on rahaa sitten Ikeaakin varten säästössä. Harmi vain, ettei korti käy Haaparannassa, missä Ikeassa yleensä asioin. Nyt nimittäin ostin lamput Kuopion Ikeassa lomareissulla.

Makuuhuoneeseen on ilmestynyt myös syksyn lähestyessä tähtipeitto. Ihastelen sitä Greengaten tähtimukeja odotellessa......;)

Keskiviikon ihmettelyjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti