30. maaliskuuta 2014

Kodinhoitohuone


Täällä taas! Blogin hiljaisuus on johtunut uuden tietokoneen saannista. Vihdoin olemme siirtyneet kannettavaan. Pääsin eroon pöytäkoneesta ja  johtoviidakosta! On tapahtunut uutta myös remontointi ja sisustus puolella. Kuten kuvasta näkyy kodinhoithuoneemme sai kokea uudistuksen.


Remontin idea lähti siitä, että meille tulee syksyllä perheenlisäystä ja tarvitsimme säilytys/laskutilaa kodinhoitohuoneeseen lisää. Ensiksi möin vanhan kuivausrummun pois ja purimme ison korkean kaapin pois pyykinpesukoneen kohdalta. Hommasimme 60cm leveän yläkaapin sen tilalle ja ostimme uuden pöytätason, joka jatkui entiseen nähden sen 60cm lisää pyykinpesukoneen päälle. Pöytätaso on samaa vaaleampaa laminaattitasoa kuin keittiössäkin.


Laatoitimme välitilan uudelleen ja tietenkin käytimme lempilaattaani, mitä käytimme keittiössäkin:) Liekkö mielikuvituksen puutetta vai mitä, kun samat materiaalit jatkuvat huoneesta toiseen... No, on ainakin yhtenäistä! Vanha lavuaari + hana saivat kelvata. Oven kahvat olivat myös nähneet aikansa ja aika tylsät, joten Ikeasta lähti perjantaina mukaan nämä modernimmat harjatut kahvat. Kahvat täydensivät uuden kodinhoitohuoneen ilmeen! Ainut, mikä puuttuu vielä on välitilan uusi valaisin. Sopivaa vielä etsiskellään. Remontti tehtiin pienellä rahalla ja mieheni kätösin. Olen tyytyväinen lopputulokseen!

Aurinkoista sunnuntaita!
-Virve-


4 kommenttia:

 1. Hih, onnea tulevasta, ihanaa :) Teräs lavuaari on khh:ssa kätsä, mitäs sitä vanhaa vaihtamaan kun kerran on noin toimiva! Välitilan laatoitusta ihailen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna! Kiitos onnitteluista! Teräs lavuaari on kyllä ok kodinhoitohuoneessa. Laatat on mun lempparit. Mietin aluksi jopa maalia välitilaan, mutta onneksi valitsin tutun laatan:)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää! ja onnellista odotusaikaa!

  VastaaPoista