12. maaliskuuta 2014

Kukkia


Tänään pyörähdin mieheni mukana Bauhausissa ja tein löytöjä puutarhaosastolta. Tykkään lankaköynnöksestä kukkana, mutta ne aina jostain kumman syytä tahtovat kuolla, joten ostin taas vaihteeksi uuden. Tämä uusi on iso lankaköynnös, joten ei tarvinnut ostaa kuin yksi isoon ruukkuun.


Helmililjat ovat minun lemppareita keväisin, mutta nyt niitä on ollut huonosti tarjolla. Olenkohan liian aikaisin liikkeellä?:) Nämä yksilöt ovat pieniä ja menee aikaa ennen kuin ne ovat oikeassa mitassaan. Hyvä niin, ne säilyvät pitkään.


Tulppaaneja on aina ostettava kauppareissulla. Nämä vaaleanpunaiset kaunokaiset nappasin myös vielä Bauhausista mukaani. Heti tuntuu kotona keväisemmältä kun on uusia virkeänäköisiä kukkia ympärillä:)

H&M:lle lähti eilen myös tilaus vähän pirteämmistä tyynynpäällisistä ja siinä sivussa vähän muistakin jutuista. Laittelen sitten postausta tännekin:) Haaveissa olisi vielä olkkariin uutta rahia ja mattoakin....saa nähdä onko sisustuskärpänen urakalla iskenyt taas vai jääkö haaveillut haaveiksi;)

Kukkaista viikkoa!
toivoopi Virve


2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla, kauniita kuvia ja mukavia juttuja :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tervetuloa lukemaan höpötyksiäni;)

    VastaaPoista