15. heinäkuuta 2014

Heinäkuu


Huh hellettä! Heinäkuussa kelit ovat olleet ainakin kohdillaan. Ehkä hieman liiankin kuumat välillä isoa mahaa kannellessa;) Viime viikonloppuna saimme markiisin viilentämään niin ulkoteranssia kuin myös sisätiloja samalla. Saimme markiisin rungon vanhemmiltani, koska he rakensivat omalle takapihalleen valokatteen. Markiisissa oli tummansininen kangas, joka ei sopinut meidän terassille, joten teetimme runkoon uuden vaalean harmaan kankaan. Näin se istuu paremmin;)


Terassin sisustaminen on vielä vähän auki. Puutarhakalusteet siirtyivät ikkunan alle markiisin alle. Pöytä sai päällensä kukallisen vahakankaan, jota suunnittelin ensin sisälle. Lämpimällä ilmalla pitää nauttia ulkoilmasta. Tänään  on herkuteltu kaakaocaputcinolla, jäätelöllä ja tuoreita mansikoilla.Nam!


Nauttikaa kesästä!
-Virve-

5 kommenttia:

 1. Kylläpä markiisi sopii ihanasti! Kaunis pöytäliins,mistä ostit?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Pöytäliina on monen vuoden takainen ostos Hemtexistä:)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää taas ja markiisi on käytännöllinen hankinta! Pilkistääkö kuvassa GreenGaten kuppi? Joko olet katsellut tulevan syksyn GG-uutuuksia? Karla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Karla!
   Kiitos! Markiisi on kyllä pelastus hellepäivinä ja sateellakin on kiva markiisin alla istuskella. Kuvassa on GG:n kupit. Tykkään niistä tosi paljon. Syksyn uutuuksia olen netissä käynyt katselemassa ja pidän kovasti valko/harmaa teemasta:) Oletko itse GG fani?

   Poista
  2. Täytyy myöntää, että GG-astiat ovat tällä hetkellä ykkössuosikkejani; valko/ harmaat nimenomaan! Uudesta kuvastostakin on jo jotakin ostoslistalla... Karla

   Poista