19. heinäkuuta 2014

Siivouspäivä


Tänään suoritin kuumassa ja paahteisessa kelissä siivouksen. Välillä piti käydä pitkällään ja pitää taukoja vähän väliä. Helle, siivous ja raskaus ei ole hyvä yhdistelmä. No, nyt levätään taas muutama päivä;) Olohuoneeseen löysin kirpparilta halvalla tämän sängynpeiton sohvan suojaksi. Peitto on juuri passeli ja haaveilemani vaaleanharmaa.


Olohuoneeseen vaihdoin tässä taannoin myös verhot. En ole mikään kova verhojen vaihtelija. Sopivia verhoja tuntuu olevan hankala löytää. Monta vuotta ikkunassa ovat olleet Ellokselta hankkimani valkoiset pellavaverhot. Olen tykännyt niistä todella paljon. Nyt innostuin kesän kunniaksi pesemään ne ja vaihtamaan pitsiverhot ikkunaan. Nämä Ikean pitsiverhot minulta löytyi kaapin perukoilla. Ei yhtään hullummat! Vähän romantiikkaa olohuoneeseen;)


Muuta uutta sisustukseen ei ole tullutkaan. Harmaa/valko linjalla edelleen mennään ja se tuntuu tällä hetkellä hyvältä. Nyt sohvan nurkkaan pötköttelemään ja lukemaan lehtiä lauantain kunniaksi! Pahoittelen, että kuvat ovat hämyisiä. Täällä oli ukonilma ja ilma pimeni. Keli vähän viileni ja tuntuu nyt raikkaalta sateen jälkeen. 


Hyvää viikonloppua!
-Virve-

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Tähti on hieno :) Karla

  VastaaPoista
 2. Pikkuinen kohennus on aina paikallaan:) Katselin myös tuota mittatähteä, onko se valmiina ostettu? Itsellä on tuollainen vanha mitta, ja kokeilin kerran sitä taivuttaa-laihoin tuloksin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne-Mari!
   Mitta on vanha metallinen mitta ja olen sen omin kätösin taivutellut. Piti sitä vähän sinitarralla tukea seinään, että se pysyy kuosissa. Siinä se on ollut jo varmaan muutaman vuoden esillä:)

   Poista