2. elokuuta 2014

Dora white latet


Astioissa kuten myös sisustamisessa minua viehättää tällä hetkellä  harmaa ja valkoinen. Greengaten latte-kuppeja olen keräillyt jo jonkin aikaa. Jokaista ostamaani lattea tulee olla kaksin kappalein. Dora white latet puuttuivat hyllystäni ja sain tilaisuuden hankkia ne nyt.


Kupit tulivat viikolla ja ovat kauniin eleettömät. Täydentävät hyvin valkoharmaa teemaani:) Näistä oli hyvä nauttia mustikkapiirakkakahvit! Nam, maha on vieläkin täynnä;)

Leppoisaa lauantaita!

-Virve-

6 kommenttia:

 1. Todella kauniit ja jotenkin rauhoittavan näköiset! Sisäpuolella oleva ruusu suloinen pieni yksityiskohta.

  Sanna/vanharakkaus blogista

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat :) Pidän kaikista GreenGaten warm grey -sävyisistä astioista... Tilaatko astiasi jostakin nettiputiikista? Karla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut aika paljon Kiimingissä sijaitsevasta White House sisustusliikkeestä Greengaten latteja, mutta myös tilaillut nettiputiikeistakin. Nämä löytyivät facebookin kautta:)

   Poista
 3. Suositteletko jotakin erityistä nettiputiikkia? Miten sisustustavaroita ja astioita kauppaaviin facebook-ryhmiin pääsee, ovat varmaankin suljettuja ryhmiä?! Karla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettiputiikkeja on tosi paljon, jotka myy Greengatea. On esim. sisustus Fanny, Annival interior ym. Nyt kannattaa odotella syksyn uutuuksia saapuvaksi. Joihinkin putiikkeihin on jo jotain tullutkin. Facebookissa löytyy erilaisia ryhmiä vain hakemalla. Itsekin hakenut vain hakusanoilla ja pyytänyt sitten pääsyä ryhmiin. Hyväksytty on ryhmiin, vaikka en ketään tunne:)

   Poista