21. elokuuta 2014

Makuuhuoneen uusi ilmeMakuuhuoneen sisustus on saanut päivitystä ylleen vauvan tuloa odotellessa. Nyt suurempi kuvapostaus makkarista. Tässä on ensin kokonaiskuvaa makuuhuoneesta. Värimaailma on melko vaalea. Valkoista ja harmaata yhdistettynä. Nyt kesällä makkarissa on ollut myös turkoosia ja vaal. sinistä ripauksena. Syksyn tullessa siniset sävyt vaihtuvat harmaaseen.

Sängyn päätyseinä on ollut pitkään ilman mitään sisustusta. Olen useasti miettinyt, että laitanko siihen jonkin hyllyn vai tauluja. Ideana aluksi oli tehdä taulukollaasi tai yms. mutta sen rakentaminen tuntui jotenkin liian haastavalta/vaikealta. Löysin viime viikolla vihdoin ratkaisun seinälle. Kodin 1:n oli tullut nämä Annon hyönteistaulut. Niiden mustat kehykset vaihdoin valkoisiin kehyksiin, jotta taulut eivät hyppää liikaa silmille seinältä. Nyt seinä näyttää valmiilta ja on harmoniassa muun sisustuksen kanssa.Sängyn vastakkaisella seinällä ei ole mitään muuta kuin vanha liinavaatelipasto ja kesän alussa H&M:n homen alesta haalimani kori, joka kätkee sisälleen yllätys yllätys tyynyjä. Niitähän ei voi olla tietenkään liikaa;) Ennen korin tilalla oli isompi kori, joka sai lähteä varastoon.

Lipaston päälle kaipasi uutta ilmettä. Haaveilin peilistä tuomaan avaruutta. Löysin Kodin 1:stä harmaan peilin, joka olikin sitten lopulta liian harmaa. Maalasin kehykset siis valkoiseksi ja peili näytti heti paremmalta. Samalla sudin kirpparilta haalimiani vanhoja kehyksiä valkoiseksi ja ne päätyivät myös makuuhuoneeseen. Vähän kynttilöitä ja tunnelmavalot peiliin niin valmista tuli!Vauvan nukkumapaikka näyttää puolestaan tältä. Sängystä postasinkin jo aiemmin. Nyt oli uudistuksen kohteena seinähylly. Yllätys, yllätys senkin ilme vaaleni. Sain hyvältä ystävältäni hyllyssä olevan kuu-sisustuskortin ja kehykset syntymäpäivälahjaksi kesällä. Tykästyin siihen niin, että löysin Prismasta nyt sille kaveriksi isomman tähti- sisustuskuvan, johon ostin myös valkoiset kehykset. Yölamppua, säästöpossua ja söpöjä vaatteita niistä on vauvan oma hylly tehty:)

Tässä kokonaisuudessa meidän makkarin uusi ilme!
Sisustus on harmonisempi ja viihdyn makuuhuoneessa nyt paremmin.
-Virve-

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Teillä on joka huoneessa mukava tunnelma ja kaunista :) Karla

    VastaaPoista