31. joulukuuta 2014

Uusi vuosi


Tänään on hyvä muistella vuotta 2014. Vuosi on ollut pääasiassa hyvä. Maailmani on mullistunut täysin. Olen tullut pienen miehen äidiksi:) Ei sitä välillä käsitä vieläkään.  Elämän kiintopiste on muuttunut. Hyvä niin.

Pahoittelen kuvan huonoa laatua, sillä piti räpsäistä äkkiä kuva kun pikku mies nukkui vieressä sohvalla. Tässä kuitenkin räpsyä olohuoneesta. Ostin viikonloppuna uuden kummituspuun. Entinen meni kuolemaan:( Olen vähän huono hortonomi, mutta saahan noita kukkia kaupasta aina uusia. Tähdet kiehtovat edelleen sisustuksessa ja tämä joulutähtikin päätyi vielä pöydälle koristeeksi ilman valoa. Uusi vuosi alkaa harmaana ja valkoisena sisustuksessa. Jonkinlainen tavaran karsinta ja pelkistys on meneillään. Me like!


Eilen kauppareissulta lähti tällainen pläjäys sisustuslukemista. Prismassa oli alessa sisustuskirjoja, joten niitä tarttui mukaan kaksinkappalein. Uusi Koti ja keittiö-lehti oli puolestaan ilmestynyt, joten eihän sitä voinut ohittaa:) Näillä lukemisilla on hyvä aloittaa uusi vuosi!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA LUKIJAT!
-Virve-


2 kommenttia:

  1. Hyvää UuttaVuotta! Ihana tuo keinu<3

    VastaaPoista
  2. Ihana vuosi sinulla ollut! Vieläkin ihanampaa uutta vuotta!

    Sanna/ vanharakkausblogista

    VastaaPoista