5. tammikuuta 2015

Keittiön avohyllytKeittiössä minulla on kolme avohyllyä. Sen tavaroiden sijoittelu on ollut jotenkin hankalaa...Aina samat tavarat päätyvät hyllylle. Tavarat on olleet samoilla paikoilla aina keittiörempan jäljiltä muutama vuosi sitten. Nyt uuden vuoden kunniaksi päätin vähän jäjestellä hyllyä uusiksi.

Uutena kokeilin puun oksaa hyllyn alas, johon laitoin roikkumaan patalaput yms. Ei yhtään hullumpi:) Toi uutta ilmettä keittiöön. Valkoinen posliini, kirkas lasi ja sinkki viehättävät keittiön sisutuksessa tällä hetkellä.
 

Tänään ostin vuoden ensimmäiset tulppaanit. ihanan liilan väriset. Juuri passelit piristämään valkoista ja harmaata sisustusta:) Kevättä ja valoa kohti mennään ilmeisesti, kun tulppaanit ilmestyvät kauppoihin!

Hyvää alkanutta pakkasviikkoa!
-Virve-

6 kommenttia:

 1. Minäkin haaveilen keittiöön avohyllyistä, mutta mietin samalla, että kyllästyisiköhän siihen ? Toisaalta voisin ottaa yhden kulmakaapin pois ja sen tilalle laittaa avohyllyt, olisi aika kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna!
   Mä haluaisin taas lisää avohyllyjä keittiöön:) On vaan niin pieni keittiö ettei sinne mahdu hyllyjä enää:(

   Poista
 2. Ihanat avohyllyt! Täällä odottelen kuumeisesti milloin itsekkin saan hyllyt paikoilleen. tulppaanit ovat vaan niin parhaita tähän aikaan vuodesta!

  Sanna/vanharakkaus blogista

  VastaaPoista
 3. Yes, mahtava toi oksaidea!! Hylly on kaunis ja tavarat siinä kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne-Mari!
   Niin oksaidea toi jotenkin uuden ilmeen keittiöön:)

   Poista