12. huhtikuuta 2015

Olkkarin seinä


Edellisessä kodissa olohuoneessa ei ollut kuin yksi pieni ehyt seinä. Sen tilan täytti ainoastaan peili. Ihailin muiden koteja joissa oli isoja seinäpintoja ja miten ne oli sisustettu tauluilla ja sisustusesineillä. Nyt minulla on käytössä kaksi suhteellisen isoa seinää olohuoneessa.  Toisen täyttikin heti muuton jälkeen vanha rakas peili, mutta toisen sisustaminen tuottikin ihmetystä ja miettimistä.

Lopulta päädyin tekemään valkoisista esineistä kollaasin. Seinälle päätyi uusi seinäkello, joka on eleettömämpi ja pienempi kuin entinen kello. (entinen kello hajosi) Halusin seinälle talon mallisen hyllyn ja löysinkin sellaisen halvalla. Se oli vain väärän värinen, joten pensseli suti sen valkoiseksi. Pari kappaletta vanhoja kehyksiä ja yksi taulu. Siinä valmis seinä on!


Tällä kokoonpanolla mennään nyt. Ensi viikolla seinän ilme voi olla täysin erilainen. Fiiliksen mukaan mennään. Halusin seinästä yksinkertaisen, mutta mielenkiintoisen. Mitään väriläiskiä siihen ei todennäköisesti tule:)

Vinkki!
Vuokra-asunnossa on hakala porailla ja naulailla mitään seinille, joten käytän pääasiassa command-taulutarroja. Niillä saa jopa painavia esineitä seinälle. Kätevä irrottaa, ei jätä jälkeä. Voi vaihtaa taulujen paikkaa pelkäämättä, että jää ikäviä jälkiä seinään. Ei suositella tapettiseinälle, mutta surutta käytin edellisessä kodissa tapettiseinään ja ei jäänyt jälkiä:)

Hyvää sunnuntaita!
-Virve-

4 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää :) Mukavaa sunnuntaita sinullekin :)

  VastaaPoista
 2. Hei, tulin Popblogien kautta vierailulle. Etsin uutta luettavaa ja löysin sinut! Luin heti monta päivitystä ja lukijaksihan minä toki jään. Tulehan vastavierailulle Villa Kardemummaan. Nyt siellä keikkuu vielä Rooma juttuja ja kenkiä, mutta tarkoitus olisi pistää sisustusposrausta kehiin asp. Kameran akkulaturi vaan on hukassa- iiks!! Onneksi hätävarana on kännykkä ja sen kamera. Rentoa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Tervetuloa lukemaan juttujani!Täytyy käydä vasta vierailulla:)

   Poista