8. huhtikuuta 2015

DIY sohvapöytä


Mainitsin viimeksi sohvapöytä projektistani. Tässä se nyt on valmiina. Tarvikkeet pöytään löytyi Biltemasta ja Bauhausista. Sahasin Bilteman halppis pukkijalat lyhyeksi ja Bauhausista hankin mittoihin sahatun puulevyn. Maalasin ne sitten lopuksi valkoisella Helmi kalustemaalilla.


Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen:) Nyt olohuone tuntuu ilmavammalta kun sohvapöydässä on kevyet jalat. Idean sohvapöytään sain netistä kun etsiskelin pukkijalkaisista pöydistä kuvia. Kävin pääsiäisen jälkeen Lifestylenordic-sisustusliikkeestä  hakemassa tämän ihanan TineK Homen korin. Bongasin korin nettisivuilta ja se oli vieläpä alennuksessa, joten kotiutettava se oli;) Ajattelin sen sopivan pöydän alle ja se onkin täydellinen siihen!
 

Sohvapöytä on aika iso ja sen päälle onkin hyvä tehdä erilaisia asetelmia. Laskutilaa jää silti kahvikupposellekin:) Pääsiäinen meni meillä reissussa, joten pääsiäistä en paljoa kotiin laittanutkaan, enkä kuvannut. Raeruoho oli kyllä innostunut kasvamaan reissun aikana, joten en viitsi sitä vielä pois heittää:)

Have a nice time!
-Virve-

3 kommenttia:

  1. Näyttääpäs todella kivalta ja hauska idea käyttää noita pukkijalkoja sohvapöydän jalkoina :)

    VastaaPoista
  2. Wautsi, todella hieno!

    Sanna/Vanharakkaus blogista

    VastaaPoista