28. maaliskuuta 2015

Keittiö kuvinaVuokra-asunnon keittiö on pieni, mutta kompakti. Kaapin vetimet, rosteri liesituuletin ja mustat työtasot sekä isot välitilan laatat edustavat modernia sisustamista. Modernius on itselle vierasta, mutta asuntoon muuton myötä olen halunnut selkeyttää omaa sisustustyyliä. Ei enää maalaisromantiikkaa, vaan ehkä enemmän skandinaavisuutta ja rouheutta sisustamisessa.


Kevään tullessa on meillekin kotiutunut hieman väriä. Löysin ihania bloomingvillen  mintunvihreitä keittiöpyyhkeitä ja siitähän se idea sitten lähti. Hankin myös olohuoneen puolelle mintunvihreät sohvatyynynpäälliset. Väri tuo raikkautta sisustukseen:)

Olohuoneeseen olen haaveillut uutta sohvapöytää. Ihanin olisi vanha talonpoikaistyylinen kirjoituspöytä vetolaatikoilla, josta saisi duunautta sohvapöydän. Sopivaa vain ei ole kohdalle sattunut tai hinta on kirpaissut. No, päädyin sitten toteuttamaan oman ideani pöydästä. Tänään hankin materiaalit pöytään. Saa nähdä, mitä siitäkin tulee! Sohvapöydästä ja uusista sohvatyynyistä postausta kunnes pöytä on valmis:)

Huomenna odotellaan pikkuisen kanssa virpojia. 
Saas nähdä käykö ketään;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti