21. maaliskuuta 2015

Olohuone

Huomenta!Auringon paistaessa ihanasti heti aamusta innostuin kuvailemaan vähän vuokra-asuntoamme. Tila ei ole suuri, mutta ihme ja kumma tänne on meidän tavarat sopineet hyvin.


Tältä näyttää näkymä eteisestä päin tultaessa olohuoneeseen ja keittiöön. Positiivista pienessä asunnossa on iso katettu takapatio, minne mahtuu tavaraa ja missä voi nauttia kevät auringosta.
Tässä kuvia olohuoneesta. Värimaailma noudattaa uskollisesti valko/harmaa linjaa. Hauskaa tässä asunnossa on se, että täällä on kaikki seinät maalattu harmaaksi ja olohuoneessa on vielä tämä vähän tummempi tehosteseinä. Valkoiset huonekalut istuvat hyvin harmaaseen taustaan ja näyttävät uusilta uudessa ympäristössä. Vanha puusohvani on päässyt oikeuksiinsa olohuoneessa ja siinä tulee nykyään jopa istuttua:)


Vanha lankamatto tuntuu jo tunkkaiselta talven jälkeen. Ainut joka siitä tykkää on poikani. Hänestä on mukava syödä maton lankoja ja repiä niitä. Haaveilen uudesta matosta. Elloksella näyttäisi olevan mukava valikoima mattoja ja vielä edulliseen hintaan. 


Lisää kuvia tulossa!
Hyvää lauantaita!
-Virve-

7 kommenttia:

 1. Tosi kaunis olohuone ♥ Tykkään harmaa/valkoisesta linjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään myös rauhallisesta värimaailmasta. Nyt keväällä tuntuu mintunvihreä jotenkin viehättävän:)

   Poista
 2. Niinniin kaunis on koti ♥ Käyhän kurkkamaassa minunkin blogiani ja kommenttia saa jättää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävin jo kurkkaamassa blogia pikaisesti ja hyvältä näyttää:)

   Poista
 3. Hei! Todella kauniit värit! Mikä värisävy mahtaa olla tuo olohuoneen tummempi seinä? Muistatko vielä?

  VastaaPoista