8. maaliskuuta 2015

Hyvää naistenpäivää!

Muutto suoritettu tällä viikolla tohinalla. Pahimmat päivät olivat alkuviikosta ja tiistaina luovutettiinkin entisen kodin avaimet uusille omistajille. Ei ole vielä ainakaan ollut kovin haikea olo, mutta jotenkin tyhjä olo kylläkin. Tuntuu, ettei kuulu mihinkään...Mutta aika näyttää mitä tapahtuu. 


Innostuin leipomaan kuivakakun näin naistenpäivän kunniaksi. Siitä tuli sisältä raaka, mutta eiköhän sitä työ makean himoon;) Sehän on niin, että kaikkia ei ole luotu leipojiksi. Leivon harvoin ja jos leivon niin täytyy olla melko helppo resepti toteutettavaksi.  Tässä teille kuivakakun ohje. En tiedä, mitä itse tein väärin kun lässähti.Leppoisaa sunnuntai!
Lisää kuvia ja juttua uudesta kodista kunhan ehdin kuvailemaan ja
laittamaan paikat kuntoon:)

-Virve-

2 kommenttia:

 1. Hei! Tiedän tunteen kun oma koti on myyty ja se pitää luovuttaa uusille asukkailla. Tulee haikeus, surullinen ja tyhjä olo. Haikeus siitä kun pitää luopua omasta rakkaasta kodista, surullinen että olisi halunnut vielä asua ja pitää oman kodin itsellään ja tyhjä olo kun ei tiedä mihinkä muuttaa. Ainakin tämmönen tilanne oli meillä joulukuussa. Mutta nyt näyttää asiat menevän hyvin. Toivottavasti teillä menee kaikki hyvin ja olette onnellisia :). Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna!
   Kiitos, tunteet tuntuvat olevan muillakin samanlaiset:)Kyllä tää tästä ja kevät aurinko piristää mieltä! Tulevaisuutta ja omaa omakotitaloa odotetaan innolla!

   Poista