3. syyskuuta 2015

Syksyä ilmassa


Täällä taas...aika menee niin äkkiä, että blogin päivittäminenkin on jäänyt tekemättä:) Syksy on siis saapunut syyskuun myötä tai siis syksyltä tuntui jo pitkään elokuussakin. Tänä vuonna kesä jäi multa ainakin välistä ja syksy tuli taas vauhdilla. Nyt ei ainakaan tarvitse odotella lämmintä keliä vaan saa sataa tai paistaa:)

Tässä tuotokset tältä aamulta. Sain inspiksen ottaa kameralla kuvia olohuoneesta. Kuten huomaatte harmaalla linjalla mennään edelleen. Pienet väripilkut eli mintun väriset sohvatyynytkin lähtivät kaappiin odottelemaan kevättä.

Sohvapöydän virkkaa ajaa tällä hetkellä rahi. Tämän on paras vaihtoehto kun pikkuinen osaa nousta jo kaikkea vasten ja kaikkea pitää koskea. Hienot asetelmat rahin päällä ovat historiaa niin kauan kun pikkuinen ymmärtää olla koskematta niihin:)


Olohuoneen paraatipaikalla on tällä hetkellä pikku miehen kilpuriauto. Hän sai sen 1v. lahjaksi viime sunnuntaina. Todellakin siitä on jo vuoksi kun minusta tuli äiti! Mahtavaa seurata, miten pikkuinen kehittyy ja kasvaa:)

Uutta olkkarissa on uusi pehmeä torkkupeitto, joka tuntui pakko hankinnalta näin syksyn saapuessa. Myös tunnelmavaloa kaipaa lisää iltojen pimentyessä ja bongasinkin nämä led pallovalot Bauhausista. Tykkään valosarjan pelkistetystä ilmeestä ja happy light-valosarja siirtyi tämän alta valaisemaan makkaria. 

Vielä haluttaisi ostaa uusia tyynynpäällisiä piristämään syksyä, mutta saas nähdä hankinko niitä vai tyydynkö vanhoihin. Tyynyillä saa kyllä niin helposti muutettua ilmettä:)


Oliivipuu siirtyi terassilta sisälle, sillä yöt ovat jo melko kylmiä. Se tykkäsi kovasti olla lämpimässä auringonpaisteessa koko kesän. Aika näyttää, miten se pärjää talven yli sisällä.  Rottinkituoli sai myös ylleen syksyä eli taljan.

Miten teillä on syksy lähtenyt käyntiin?
Hyvää syyskuuta!
-Virve-

2 kommenttia:

 1. Ihana auto ja tuo rahin päällinen! Oletko itse tehnyt? Minä olen ekaa kertaa laittanut harmaan tilalta mustaa sisustukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitso Hansu!
   Rahin päällä olevan viltin on taiteillut äitini. Itse olen vähän tumpelompi käsitöissä:(Minä olen myös miettynyt mustan tuomista sisustukseen...Vähän niin kuin väripilkuksi:)

   Poista