10. lokakuuta 2015

Musta mun uusi syysväri


Viime sunnuntaina oli kaunis aurinkoinen päivä, joten päätin siivota kodin puti puhtaaksi. Kamera oli kaivettava esille ikuistamaan siistiä kotia:) Kotiini on hiipinyt tänä syksynä musta uutena värinä. Olen jotenkin vierastanut sitä, mutta nyt sitä makustellessani huomaan sen tuovan kaivattua särmää sisustukseen. Ehkä tässä asunnossa harmaat seinät tai ylipäätään harmaan runsaus vaikuttivat päätökseeni lisätä mustaa.


Ostin musta/valko raidallisia tyynynpäällisiä olkkariin. Varsinkin tässä puu sohvalla tauluseinä sai odotetun jatkumon mustilla tyynyilllä. Talo hyllylle laitoin maljakkoon elokuussa kuivattamani Hortensian oksat.


Matto meni myös vaihtoon olkkarissa. Pesin itse elokuun helteillä valko/harmaan puuvilla maton sekä tämän vaalean harmaan maton. Kuivatin niitä terassilla ja kappas toinen matto kellastui auringon valosta:( Ei auttanut edes pesulassa käyttö maton pelastukseksi. Tämä matto puhdistui hyvin ja saa nyt olla olohuoneen mattona.

Kaipaan kuitenkin isompaa mattoa olkkariin kuin tämä on. Mattojen hankkiminen on nykyään jotenkin hankalaa. On niin paljon valinnan varaa ja eri kuoseja, että pää menee ihan sekaisin. Jokin kuvio matto kiehtoisi, mutta jotenkin tuntuu, että kyllästyykö siihen äkkiä. No, annetaan matto asian hautua päässä:)

Toinen ongelma on ollut olohuoneen pöytä. Tässä asunnossa pöydän virkaa on toimittanut mikä kyhäelmä milloinkin. Nyt sen sitten bongasin sattumalta torista. Pöydän josta olen haaveillut. Vanha pöytä, missä on veto laatikko. Väri tässä kuvassa on vielä alkuperäinen, mutta nyt pöytä on jo kauniin valkoinen. Lisää pöydästä joskus toisten.


Kivaa viikonloppua!
-Virve-5 kommenttia: