4. lokakuuta 2015

Vilautus vierashuoneesta


Tätä toista makkaria en olekaan teille esitellyt muistaakseni. Huone on toiminut lähinnä tavaroiden säilytyspaikkana ja sinne on sijoutettu tavarat, mitkä eivät ole vielä löytäneet paikkaansa asunnossa.
Nyt kuitenkin olen panostanut tähänkin huoneeseen vähän aikaa ja se alkaa pikku hiljaa näyttämään kotoisalta. 

Huoneeseen halusin tuoda valkoisen ja harmaan lisäksi ripauksen mustaa. Seinille innostuin liimailemaan liitutaulutarrasta leikkaamia mustia palloja. Ehkä, homma lähti vähän lapasesta, mutta itse tykkään kovasti:)Vierasvuoteen tein vanhasta sängyn runko-osasta ja vieraspatjasta, kun meille tuli uusi sänky. Sängyn päälle laitoin rennosti untuvatäkin toimittamaan sängynpeiton virkaa.


Vanhat maalarintikkaat päätyivät tänne huoneeseen. Niille ei tahdo oikein löytyä parempaakaan paikkaa. Ne on hieman riskialttiit, sillä pikku mies tykkää kiivetä niitä vasten ja eihän ne ole millään kiinni seinässä:( Halusin nurkkaukseen jonkin lampun, mutta seinävalaisin ei tule kyseeseen, koska on vuokra-asunto ja pöytälamppulle ei ole sopivaa pöytää sängyn viereen. Niinpä nappasin Clasulta tämän työvalaisimen mukaan ja se osottautuikin passeliksi toimittamaan valaisimen virkaa tikkaille.Leluja tuntuu olen nyt jo PALJON ja pienessä asunnossa yritän kuumeisesti kehitellä lisää säilytystilaa niille. Tämän House Doctorin pussukan hankin lelusäilytystä varten. Se on helppo siirtää huoneesta toiseen ja siihen mahtuu tolkuttomasti kamaa. Brion taaperokärryllä opetellaan kävelemään jo kovaa vauhtia. Äidin mielestä sen täytyy myös sopia sisustukseen;)


Matoksi huoneeseen päätyi äidin virkkaama kudematto. Sain sen väliaikaisesti lainaan. (toivottavasti laina-aika on pitkä) Mukavaa vaihtelua tällainen suorakulmainen pyöreitten mattojen sijaan.

Tältä näyttää siis meidän väliaikaisen vuokra-asunnon vierashuoneessa. Yhdellä seinällä on vielä valkoinen lipasto ja kiinteät säilytyskaapit. Ikkunaseinällä on puolestaan työpiste pöytineen ja tuoleineen. Huoneen käyttätarkoitus on siis moninainen. Siellä säilytetään leluja ja leikitään kun taas toisinaan majoitetaan vieraat ja tehdään vähän tietokone hommia.

Hyvää alkanutta lokakuuta!
-Virve-

2 kommenttia:

  1. Onpas ihanan näköistä 😊. Untuvapeitto tuo pehmeyttä huoneeseen. Ihastuin äitisi kutomaan mattoon 😊. En ole ennemmin nähnykkään suorakaiteen muotoista mattoa. Saisikohan tosta matosta ohjetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna!Täytyypä kysäistä äidiltä, mistä hän on maton ohjeen bongannut:)

      Poista