28. helmikuuta 2016

Lelujen säilytys


Ajattelin päivittää kuulumisia lelusäilytyksen merkeissä. Itseä aina kiinnostaa kovasti, miten lapsiperheissä säilytetään leluja. Tuntuu, että leluja on meille kertynyt valtavasti ja säilytyksen olemattomuus alkaa ottaa hermoon. House Doctorin kangaspussit on tosi käteviä. Ne kätkee sisälleen paljon leluja ja näyttävät vielä hyvältä.


Legosäilytys laatikot olen puolestaan hommannut käytettynä serkultani ja ne on passelit puolestaan legojen ja brion junarataosien säilytykseen. Valkoinen ja harmaa passaa sisustukseen, mutta joku pirteä pastellin värinen laatikkokin voisi olla kiva! Miinusta näissä laatikoissa on se, että taapero ei saa itse laatikoita auki. Äidille se tietenkin on plussaa, että kaikki lelut ei ole pitkin asuntoa kerralla:)


Meriheinäkori puolestaan on uusi hankinta. Se lähti mukaan Nougatista Helsingin reissulla ja tykkään sen ulkonäöstä. Kori olisi kiva omien juttujen säilytykseen esim. huivien, mutta tällä hetkellä toimii lelukorina.

Näihin pusseihin, laatikoihin ja koriin lelut sopivat tällä hetkellä. Katsotaan tilannetta vuoden päästä:) House Doctorin pusseja hankin jatkossa kyllä lisää ja legolaatikkoja tulee varmasti myös legojen määrän kasvaessa. Ihana olisi taaperolle oma huone, jonne saisi kaikki lelut säilytykseen. Nyt lelut seilaa vierashuoneen ja olohuoneen väliä.

Mites teillä lelut säilytetään?
Kiva, olisi saada uusia ideioita!
-Virve-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti