13. helmikuuta 2016

Yöpöytä vai ei?Yöpöytä varmaan jakaa ihmisten mielipiteitä kahtia. Toiset kokevat sen tärkeäksi ja toiset taas ei. Itse en ole päässyt perille yöpöydän saloista. Laatikko ammotti tyhjyyttään ja pöydän päällekään ei voinut jättää mitään, sillä pikku mies kävi ne siitä tyhjentämässä.  Yöpöydän päällä olevat lamputkin tuntuivat epäkäytännöllisiltä ja olivat mielestäni liian suuret. Miehen vastusteluista huolimatta näppäilin pöydät ja lamput myyntiin. Alle viikossa menivät molemmat. Nyt ei ole yöpöytiä eikä lamppuja. Hyvin on pärjätty!

Halusin kuitenkin jonkin valon lähteen + tason mihin voin laskea aina niin tärkeän kännykän yöksi. Kodin ykkösestä ostin tämän pienen boxin ja lamppu löytyikin jo valmiina kotoa. Tykkään aika lailla tästä yöpöytä ratkaisusta. Saa nähdä hommaanko toisellekin puolelle samalaiset vai kenties jotain muuta.


Miehen puolella sängyn vierellä oli vanhat tikkaat, mutta pikku mies sai ne jo niskaansa, joten ne piti siirtää pois. Tilalle laitoin vanhan tuolin, joka toimittaa miehellä yöpöydän virkaa. Makuuhuoneen sisustus noudattaa edelleen samaa vanhaa kaavaa. Tykkään rauhallisesta värimaailmasta ja harmonisuudesta.

Lauantaita!
-Virve-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti