26. toukokuuta 2016

Taaperon huone


Lupailin jo tovi sitten postausta poikani uudesta huoneesta. Tässäpä se tulee... 
Pikku mies on asustellut omassa huoneessaan jo huhtikuun alusta asti. Mitä nyt silloin tällöin (aika usein) nukkuu meidän keskellä:) 

Askartelin huoneen oveen Viljamin nimikirjaimet. Tämä hauska bannerikirjain paketti löytyi Homenordista viimeksi Haaparannassa käydessäni. Paketti sisältää tosi paljon kirjaimia ja näistä on hauska askarrella, vaikka juhliin tekstejä.



Viljamin huone näyttää tältä ovelta katsottuna. Huone ei ole kovin iso, mutta pitkulan mallisena mahdollistaa aika paljonkin huonekalujen eri paikkoihin sijoittelua. Huoneen kaikki seinät ovat vaalean harmaita. Innostuin takaseinään tekemään liitutaulutarrasta palloja, jotta huoneeseen saatiin vähän ilmettä. 

Huone noudattaa kodin neutraalia väri linjaa, mutta tässä huoneessa halusin käyttää mustaa myös voimakkaammin. Ehkä, idea mustan käyttöön lähti tästä H&M:n automatosta. Tästä haaveilin tovin ja aina kun bongasin sen H&M:n sivuilta se oli loppuunmyyty. Lopulta löysin sen Tori.fi:stä uutena:)


Yöpöydän virkaa toimittaa pieni metallijakkara ja yövalona on pikku pupu. Sitten kun iltasatuja aletaan lukemaan urakalla täytyy alkaa metsästämään kunnon yövaloa pöydälle. 



Lipaston päällisen olen pyhittänyt rakkaille muistoille vauva-ajasta  ja koriste-esineille:)


Ikkunan alle mahtui hyvin Ikean Lack-pöytä piirtelyä varten. Hankintalistalla olisi sen kaveriksi vielä Ikean valkoiset Mammut-jakkarat. Granitista löysin tämän mustan metallikorin, johon kirjat sujahtavat kätevästi.




Oven viereiseltä pienimmältä seinältä löytyy pieni keittiöpiste, jossa pikku mies kokkailee innokkaasti. (Välillä jopa seisten hellan päällä).Äitini tekemän teltankin sain tähän pieneen tilaan mahdutettua mainiosta. Teltassa on mukava käydä leikkien lomassa köllöttelemässä:)

Pikku mies on viihtynyt omassa huoneessaan hyvin ja tuntuu ettei lelut ole enää pitkin pientä asuntoa, kun niillä on selkeät omat säilytyspaikat. Eikä lelujen levällään olo häiritse minua enää niin paljon, kun ne on poissa katseilta taaperon huoneessa.

(pahoittelen kuvien hämäryyttä! Kuvat on otettu jo huhtikuussa:))

Ihanaa alkavaa kesää!
-Virve-





















































































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti