20. kesäkuuta 2016

Uutiset!


Täällä ollaan menty ja vauhdilla kesää eteenpäin! Uutinen on se, että me rakennetaan TALO! Toukokuussa ostettiin extempore tontti ja nyt ollaan jo jätetty kuntaan rakennuslupa. Rakennusfirmaksi valikoitui paikallinen Siklatalot. Talo on täysvalmismalli eli pohjatöistä alkaen talofirma nikkaroi meille talon avaimien luovutukseen asti. Itse tehdään jotain sisähommia esim. lattioiden asennukset, seinien maalaus ja kalusteiden asennus.

Asiat ovat edenneet hurjaa vauhtia ja itsellä ihan päätä huimaa. Kohta aletaankin suunnittelemaan sitten keittiötä ja muita kodin kiinteitä kalusteita. Valinnan varaa on laidasta laitaan ja harmaita hiuksia tuottaa se, että osaanko valita oikeat vaihto ehdot meidän kotiin:(  Sisustuksen linja on kuitenkin itsellä selkeä: Vaaleaa ja ajatonta! Siihen on sitten helppo lähteä sisustamaan kalusteilla ja tekstiileillä oman näköistä kotia!


Täällä väliaikaiskodissa ei ole hirveästi tapahtunut sisustuksen saralla. Musta on jostain syystä lisääntynyt sisustukseen värinä, vaikka luulis että vaaleat värit lisääntyisi näin kesällä. Se tuo vain jotenkin ryhtiä näin valko/harmaaseen sisustukseen pienenä ripauksena! Samoilla värivalinnoilla mennään varmasti uudessakin kodissa!


Uusi tulokas on kiva metallinen korisivupöytä. Siihen saa kätevästi säilöttyä lehdet ja päällä olevan kannen ansioista se toimii kätevästi sivupöytänä! Viherkasveja kaipaan ennemmän ja enemmän sisustukseen. Ne tuo jotenkin eloa näin kesällä!

Taloprojektista olisi tarkoitus sitten päivitellä tänne blogiin enemmänkin kunhan homma pyörähtää kunnolla käyntiin!


Olen onnellinen, että me saadaan oikea KOTI!
Ihanaa kesää!
-Virve-1 kommentti: