18. elokuuta 2016

Syksy saapuu!

Hei kaikille pitkästä aikaa! Täällä taas kesän jälkeen aktivoidutaan blogin saralla....Kesä sujui mukavasti touhuillen ulkosalla, käyden pienellä kesälomareissulla ja olen myös palaillut työn pariin keikkailun merkeissä. Hoitovapaata jatkan kuitenkin vielä ensi syksyyn asti. Sitten meidän pikku mies onkin 3-vuotias. Hui, miten nopeasti aika rientääkään!!


Sisustuksen saralla ei ole kummoisia tapahtunut kesän aikana. Vihreää olen lisäillyt sisutukseen pienen ripauksin. Mies sanoikin, ettei halua enää yhtään vihreää meidän kotiin:) Itse olen taas lämmennyt sille sekä yllätys yllätys siniselle värille.


Vihreää olen tuonut kotiin myös viherkasvien muodossa ja etenkin kaktusten muodossa. Ne tuntuu niin helppohoitoisilta ja kestävät aikaa. Pikku mieskin antaa kaktuksen olla rauhassa olohuoneen pöydällä:)

Talonrakennusprojekti on edennyt sen verran,että sokkeli + maatyöt on tehty. Nyt odotellaan pari viikkoa itse rakennusporukkaa pystytys hommiin. Tuntuu, että en malta odottaa millään edes sitä kahta viikkoa!!! Lupailtu on kuitenkin talofirman puolesta, että homma kun lähtee käytiin niin se rakennus etenee vauhdilla! Toivon niin koko sydämestäni!

Suunnittelutyötä on kuitenkin tehty kovasti. On mietitty kodin kalusteita ja sisustusratkaisuja. Siklatalo tekee yhteistyötä Puustellin ja Oulun värisilmän kanssa. Puustellissa kävimmekin suunnittelemassa kodin kalusteita, mutta päädyimme vielä kilpailuttamaan Keittiömaailman, johon huomenna menemme. Oulun värisilmässä meitä on palvellut ystävällisesti suunnittelija Minttu Vartiainen. Hänen avustuksellaan valitsemme tulevaan kotiin laatat yms.

Syksy täyttyy kovasti arkisista askareista ja taloprojektista, mutta koitan päivittää tänne nyt ahkerammin kuulumisia!
Hyvää iltaa!
-Virve-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti