23. maaliskuuta 2013

Jugend tuolit


Keittiön pöydän ympärille olen kerännyt valkoisia vanhoja puutuoleja. Kriteereinä tuoleille on, että istuma korkeus kaikissa on 45cm ja niissä on korkea selkänoja. Viime kesänä löysin kaksi vihreää ihanuutta, jotka maalasin sitten itse valkoiseksi. Niiden kaverina on istumapaikan virkaa toimittanut kaksi pientä lyhyt selkäistä puutuoli väliaikaisesti.

Netistä + kirppiksiltä olen metsästänyt lisää tuoleja. Tällä viikolla ihastuin erään Antiikkikaupan nettisivuilla olleisiin Aino-tuoleihin. Soittelin niistä ja tein jopa varauksen. Tänään sitten aamulla ajelin paikan päälle ja totesin, että Aino-tuolit olivat surkean pienet + vähän liian rähjäisessä kunnossa minun keittiönpöydän ääreen.

Reissu ei tietenkään mennyt hukkaan, kun iskin silmäni kahteen Jugend-tyylin tuoli kaunottariin! Tuolit olivat valmiiksi valkoiset ja niissä on ihanat helmikirjailukuviot selkänojissa. Tukevat tuolit ja istumakorkeus on juuri 45cm. Aino-tuolien sijaan mukaani siis lähti 2 kpl tällaisia ihanuuksia! Hintaakin sain vielä tingittyä alaspäin, joten olen tyytyväinen ostoksiini!!

Lämmintä viikonloppua!

1 kommentti: