13. maaliskuuta 2013

Keittiön vaakaVanha iso kaupan vaaka on ollut pitkään jo kirppislistallani, mutta sellaista ei kohdalle ole tullut. Muutaman vaa`an olen livenä nähnyt ja ne ei ole olleet myytävänä. Missään rompepäivillä yms. ei vaaka ole vastaan tullut. Blogeissa vaakoja olen myös ihastellut. Ilmeisesti ne on kysyttyjä tai sitten niitä on harvoin saatavilla.

Nyt se löytyi! Sydämeni löi tyhjää heti kirpputorin ovella ja jähmetyin siihen paikkaan kun näin vaa`an kirppiksen oven vieressä lattialla. Huudahdin äidilleni, että siinä se on! Myyjäkin naurahti kassan takana ja sanoi, että tulehan peremmälle vaan. En meinannut uskaltaa mennä lähemmäksi vaakaa, koska pelkäsin sen kyljessä olevan hintalapun summaa. Yllätys, yllätys vaaka maksoi vain 20 euroa! Myyjä osasi kertoa sen verran, että se on (Vieremän)Runnin kyläkaupan vanha vaaka. Vaaka lähti siis oitis mukaani! Nyt tämä ihanuus koristaa keittiötäni!

3 kommenttia:

  1. Se on mielettömän ihana! Itselläni on samanlainen ostoslistalla...huuto.netistä yhtä ihailin, mutta hinta nousi 70€ ja sinä sait sen pilkkahinnalla!!!

    Onnea löydöstäsi, se on kerrassaan upea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ansku! Todellinen löytö olikin. Tervetuloa seuraamaan blogiani!

    VastaaPoista