11. maaliskuuta 2013

LukemistaNämä sisutuskirjat olen viimeiseksi ostanut. Skandinaavisen tyylikäs koti ja kodikkaasti valkoista -kirjat olen löytänyt sattumalta kirjakaupasta ale-hintaan. Toisen niistä olen jo lukenut ja vaikutti ihan hyvältä. Toista olen vasta selaillut ja sekin vaikuttaa ok:lta.
Seuraan Jonna Kivilahden blogia ja sieltä bongasin hänen ja Krista Keltasen uuden kirjan 12XKOTI. Löysin kirjan sattumalta Kärkkäiseltä ja hintaa kirjalla oli vain 27,90. Pakko oli napata mukaan, koska kirjakaupassa kyseinen kirja maksoi huikeat 38,90. Miten voi yhdellä kirjalla olla noin suuret hintaerot? Kirjan olen lukenut ja selaillut jo moneen kertaan. Kirja sisältää ihania koteja Suomesta.

Uusin tuttavuus minulle on Jeanne d`Arc Living- lehti. Lehteä olen nähnyt myytävän sisustusputiikeissa + netissä. Kävin K-raudassa ja siellähän se nökötti lehtihyllyssä suomenkielisenä versiona!En tiennytkään, että kyseistä lehteä saa suomenkielisenä. Ainut kappale tähteenä, joten ilmeisesti suosittu lehti. Lehti on vaan melko kallis n.10e. Ostin sen varsin tutustuakseni sisältöön ja voin sanoa, että ei hullumpi lehti. Ihania valkosia koteja! Täytyy tiirata jatkossakin K-raudassa, jos uusi numeroita näkyisi.

Hyvää alkavaa viikkoa lukijat!


2 kommenttia:

  1. Samaa lehteä minäkin hipelöin jo kaupassa, mutta tyyis hinta sai vielä siitä luopumaan. Saas nähdä löytyykö lehti ennemmin tai myöhemmin minunkin kirjahyllystä.

    VastaaPoista
  2. Jeanne d´Arkin lehteä saa stokkalta englanninkielisenä ja suomenkielisen version ostin cittarista. Ihana lehti!

    VastaaPoista