8. heinäkuuta 2015

Eteisen komistus


Eteiseen tuli hankittua keväällä heräte ostoksena pieni lipasto. Hankinta listalla ei ollut lipastoa, mutta kerta se sattui lähikirppiksellä silmään ja vielä edullisesti niin päätyi se meille:) Ainahan lisää säilytys tilaa tarvitaan! Tai niin sitä voi itselleen uskotella;)


Lipastoon mahtuu hyvin kaikki hatut ja hanskat. Lipaston väri on vielä tämä. Tarkoitus olisi maalata se valkoiseksi, mutta saa nähdä milloin. Tämä väri on toisaalta alkanut viehättää ja tuo vähän särmää muuten niin valko/harmaaseen sisustukseen:)

Täällä odotellaan aurinkoa ja lämpöä sisällä!
Jospa se lämpö saapuisi vielä meillekin:)
-Virve-

7 kommenttia:

 1. Upea löytö! En maalaisi tuota, ainakaan vielä :)

  Sanna/vanharakkaus blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Silmä alkaa jo tottumaan tuohon väriin:)

   Poista
 2. En maalaisi minäkään. Kaunis pinta!

  VastaaPoista
 3. Ompas mukavannäköinen lipasto! Makustele rauhassa ennenkuin teet sille mitään =) Yks vaihtoehto voisi olla että vain nuo ulko-osat maalaisi niin että ainakin laatikoiden edustat ja ehkä kansi jäisi puunvärisiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, miettiä pitää tarkkaan mitä lipastolle teen. Tällä hetkellä toi puunväri viehättä silmää, joten annan sen olla tuollaisena...

   Poista
 4. Loistava löytö, tosi kaunis lipasto. Vaikka ekana mun silmiin osuikin tuo ihana lyhty. Ihan täydellinen, saanko udella mistä olet sen hankkinut? :P

  VastaaPoista