25. heinäkuuta 2015

Synttäreiden suunnittelua


Aika on kulunut juosten siitä hetkestä alkaen kun sain pikku miehen rinnalleni ensimmäisen kerran. Hankala edes muistaa miltä tuntui viime kesänä kantaa isoa mahaa ja tuntea pienten jalkojen potkut vatsassa. Todellakin siitä on kohta vuosi. Eli eka synttäreitä täällä aletaan kovasti jo suunnittelemaan. Ajattelin olla viisas ja hommata synttärihärpäkkeet ajoissa.

Selailin nettiputiikkien valikoimia ja parhaan valikoiman sisälti Juhlahumua nettiputiikki. Väri teemana juhlissa on minttu ja valkoinen. Tilasin sieltä ihania pahvilautasia, servettejä, pillejä ja ilmapalloja. Pom pom palloja askartelen itse juhliin.


Kutsukortit halusin myös lähettää juhliin osallistujille. Ajattelin ensin tehdä kortit itse, mutta kuten tavallisestikin stressaisin vaan pääni puhki niiden suhteen, joten päätin tilata ne valmiina. Papershopin nettisivuilla seikkailen aina aika ajoin ja sieltähän ne tyyliin sopivat yksinkertaiset kutsukortit löytyivät. Ihania pastellin värisiä ilmapalloja!Tämä ei sitten ole mikään yhteistyöpostaus (kuten nykyään kaikilla tuppaa olemaan) vaan haluan mainostaa muuten hyviä nettiputiikkeja. Molemmissa hyvät valikoimat ja nopea toimitus!

Näillä vermeillä pääsee jo alkuun!
Lisää synttärisuunniteluista jatkossa!
-Virve-

1 kommentti: