4. heinäkuuta 2015

New in bedroom


Tältä näyttää makkari tänään siivouksen jälkeen. Ihanaa, siivouspäivä pitkästä aikaa. Viimeksi olen siivonnut kunnolla juhannukseksi. Imuroinut olen tietenkin useampaan otteeseen tässä välissä. Pölypallerot saivat urakalla kyytiä. Tykkään yleensä siivouksen yhteydessä imuroida, pyyhkiä pölyt ja pestä lattiat.

Lakanoita ruukaan vaihdella myös aika usein ja samalla tulee käytettyä petivaatteet ulkona tuulettumassa. Tänään on ollut harmaa ja sateinen päivä, joten se oli hyvä pyhittää siivoukselle. Siivous on nykyään vähän haasteellisempaa, sillä jaloissa pyörii 10kk ikäinen innokas apuri:) Oi niitä aikoja kun sai rauhassa siivota, vaikka koko päivän. Nyt se tuntuu pikemminkin pakolliselta pahalta...
Tänään kylläkin nautin siivoamisesta:)


Lakanat tuli siis vaihdettua. Nämä uudet ihanuudet tuli hankittua Kodin1:n alesta.  Tykkään Annon lakanoista tosi paljon. Ne on laadultaan hyviä ja kuvioinnitkin on mun mieleen:)Näitä vinoraitapussilakanoita olen kuolannut aina ohi mennen, mutta nyt ne päätyä ostoskoriin asti. Mun lakanakaapista ei nykyään löydy paljoa muita värejä kuin harmaata ja valkoista. Oonkohan mä kohta harmaa/valkoinen itsekin!?!


Lisää hehkutusta ale-ostoista. Tuli hankittua lisäksi uusi päiväpeitto. Sellainen on ollut haaveissa, mutta ei tällä hetkellä mitenkään etsinnän alla. Netanttilan sivuja selailin taannoin ja sieltä se silmään pisti. Annon valkoinen päiväpeitto ja hinta 7,50€. Piti muutaman kerran sitä käydä katsomassa, sillä en oikein meinannut uskoa hintaa. No, tilaukseen se tietenkin lopulta meni ja kyllä hinta oli alle 8€. Nopean toimituksen ansiosta se oli muutamassa päivässä Anttilassa. Ihan jees päiväpeitto!

Helmalakanaa olen yrittänyt etsiskellä jenkkisängyn ruman rungon peitoksi. Sopivaa ei vain ole löytynyt ja tuntuu, että kaikki on liian lyhyitä. Onko kellään hyviä vinkkejä, mistä sais helmalakanan? Yksi vaihto ehto olisi tietysti muotoon ommellut patjasuojukset, jotka tulis molempiin patjoihin omansa.


Tässä puolestaan pikku herran uusi nukkuma soppi. Kyllä, pinnasänky on meillä historiaa. 10kk ja ei sitäkään meidän pikkuinen viihtyi siinä. Pieni pinnasänky tuntui herrasta ahdistavalta, joten hän päätyi nukkumaan meidän keskeen. Siitä ei mitään tullut:( Välillä oli varpaat suussa ja välillä tuli kantapäästä silmään. Uni itsellä oli hyvin katkonaista.

Löysin Torista ihanan 80-vuotta vanhan lasten jatkettavan sängyn. Iistä asti se piti käydä hakemassa ja viime viikko olikin kovaa kunnostus projektia. Sängyssä oli huono tumma lakka päällä. Valkoinen siitä tietenkin lopulta tuli. Pikku herra on nukkunut makoisat unet uudessa sängyssä:)


Vielä kuva kirppari löydöistä. Nämä punosrasiat päätyivät yöpöydälle. Näihin voi kätkeä kaikkia kivoja aarteita:)

Ihanaa lauantaita ja makoisia unia!
-Virve-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti