10. tammikuuta 2016

Leikkikeittiö


Pikku mies on ollut kovin innostunut seurailemaan ruuan laittoa ja tykkää kannella kattiloita ees sun taas. Ennen joulua hankin hänelle Brion valkoisen leikkiuunin ja Ikealta vähän kattiloita ja pannuja. Hän oli heti tohkeissaan uunin ja kattiloiden kanssa. Halusin tehdä hänelle oikein keittiön ja tässä pienessä asunnossa oikean paikan löytäminen oli vähän haastavaa. Päädyin tekemään keittiön vierashuoneeseen, jossa muutkin lelut tällä hetkellä sijaitsee.  


Kokki touhuaa keittiössä ja kattilat lentelee;)


Lähetysseuran kirpputorilta löysin muutamalla eurolla puisen maustehyllykön, jonka maalasin valkoiseksi. Hylly on mainio pienille astioille ja keittiövälineille. Pikku mies sai kummilta joululahjaksi Plaston musta/harmaat astiat. Lautaset ja munakupit mahtuvat hyvin hyllyyn:)


Leluja ja  kirjoja tahtoo olla jo aika paljon ja niiden säilyttäminen tuo haastetta. Keksin hellan viereen ostaa tämän vanhan mallisen korivaunun. Nuorempana manasin näitä ja olin sitä mieltä ettei itselle enää tällaista tule, mutta minkäs teet kun se oli halpa ja passeli juuri tähän tarkoitukseen:)

Vaunussa on hyvä säilyttää astioita ja keittiövälineitä + alle mahtuu hyvin kirjoja säilytykseen. Pikku mies on myös hoksannut, että vaunua voi liikutella. Vaunu saa kyytiä välillä kovastikin:)

Huomenna lähdetään reissuun ja Ikealta ajattelin ostaa lisää ruokajuttuja pikku miehen keittiöön!
Hyvää sunnuntaita!
-Virve-

1 kommentti:

  1. Suloinen keittiönurkkaus pikku miehellä!

    Sanna/vanharakkaus blogista

    VastaaPoista