31. tammikuuta 2016

Pastellia olohuoneessaAurinko ja vuoden vaihtuminen ovat antaneet uutta ispiraatiota sisustamiseen. Tekee mieli lisätä hieman väriä sisustukseen harmaan kauden jälkeen. Kokeilin roosan värisiä sohvatyynynpäällisiä, mutta ne olivat liian roosat ja päätyivät kaappiin. Kaivoin sitten esille nämä pellavaiset vanhat utuisen siniset tyynyliinat ja ne olivatkin passelit:)  Niiden sävymaailmaa täydentämään löysin tämän Annon nappityynyn.Ostin myös alesta Annon valkoharmaata vinoraita kangasta ja tein siitä vielä sohvatyynynpäälliset sohville. Kahdelle tyynynpäällisille tuli hintaa 3€. Aika edullista vai mitä?!

Tulppaaneja en ole vielä ehtinyt ostelemaan tälle vuodelle eli tässä ensimmäinen  nippu. Valitsin vaihteeksi sekalaisen värisiä eikä aina sitä perinteistä valkoista;) Uusin Deko-lehti innoitti minua tuomaan vähän pastellia sisustukseen.

Kuvassa näkyy myös meidän sohvapöytä, jota en ole tainut valkoisena kuvailla tänne. Maalasin sen syksyllä perinteisesti Tikkurilan Helmi kalustemaalilla ja vaihdoin siihen antiikkisemman vetimen nuppivetimen tilalle. Näin sohvapöytä muotoutui meidän olkkariin sopivaksi.Ihanaa sunnuntaita!
Täällä lähdetään asuntoesittelyyn....Kauhea talokuume!
-Virve-

4 kommenttia: