9. tammikuuta 2016

Sisustaminen


Sohvapöydän sisustustavaroiden laitto/pitäminen on jotenkin niin haastavaa nykyään. Pikku miehen täytyy koskea kaikkeen ja kaikki lentää lattialle:) Itsellä on taas jokin pakkomielle, että sohvapöydällä pitää olla jotakin muuta kuin pelkkiä leluja ja lasten kirjoja. Katsotaan kuinka kauan nää tavarat saa olla paikoillaan. Kynttilänkin sytytin vain kuvausta varten, sillä tulen kanssa se on aivan liian houkutteleva.

Ylipäätään sisustaminen on jotenkin hankalaa nykyään. Väliaikainen vuokra-asunto on liian ahdas ja ei ole säilytystilaa. En saa laitettua tavaroita esille niin kuin haluaisin. Kova into olisi sisustaa, mutta välillä tulee tunne, että mitä turhaan. Tässä asutaan vain vähän aikaa.

Sisustustyylini on myös muuttunut muuttamisen jälkeen. Olen alkanut pitämään modernimmasta sisustamisesta ja tulevaisuudessa ehkä haluankin sen uuden talon enkä vanhaa. Outoa, että haaveet ovat muuttuneet tässä viimeisen vuoden aikana radikaalisti, vaikka olin ennen niin vannoutunut omalle sisustustyylilleni. Muutos tuntuu, jopa vähän pelottavalta. Nyt en tiedä enää miltä haluan tulevan kotini näyttävän.

Kovasti  kuitenkin unelmoin omasta kodista!
Hyvää lauantai iltaa!
-Virve-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti